Η Βίκυ Σταυροπούλου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της κόρης της «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός και κριτής του J2US που ήταν προγραμματισμένο να πάει την περασμένη εβδομάδα αλλά είχε πάθει δηλητηρίαση συνάντησε τη Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες και μίλησαν για όλα. Η ηθοποιός απάντησε, μέσα σε όλα, γιατί δεν αποδέχθηκε η ίδια την πρόταση του πρωινού ενώ ξεσπάθωσε για τις αρνητικές κριτικές!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά για το «όχι» στο πρωινό του MEGA: «Θεωρούσα ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, ενστικτωδώς το ήξερα, που σε συνδυασμό με το θέατρο δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Γενικά με τρομάζει αυτή η τόσο μεγάλη έκθεση. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας, τον ρόλο ή όταν κάνω ένα παιχνίδι, έχω ένα μπούσουλα πάνω κάτω τους όρους του παιχνιδιού. Σε μια ζωντανή εκπομπή, καθημερινή όμως ξέρω πως για να πετύχει είναι συνισταμένη πάρα πολλών συνθηκών. Δεν αρκεί, ας πούμε, το ταλέντο σου, το ταλέντο του Άρη και της ομάδας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που συμβάλλουν για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οπότε όλο αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο».

Παράλληλα, η ηθοποιός θέλησε να παρουσιάσει την προσωπική της άποψη για το αποτέλεσμα που έχει σε καθημερινή, πια, βάση η κόρη της, Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

  Big Brother - Πατέρας Παναγιώτη Πέτσα: «Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τις σκηνές στο μπάνιο»

«Δεν νιώθω όμορφα όπως δεν θα ένιωθε καμία μητέρα όμορφα να λένε κάτι αρνητικό για το παιδί της και μάλιστα κάτι που δεν ισχύει. Επειδή το έχω περάσει και εγώ, όμως, με άλλο τρόπο, όταν με κάποιο τρόπο σου πηγαίνουν καλά τα πράγματα, η γιαγιά μου έλεγε πως το καρποφόρο δέντρο χτυπάνε. Ο καθένας όπου φτάνει», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Δηλαδή εγώ σκέφτομαι πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους, σε τι περιβάλλον έχουν μεγαλώσει που τους έκανε να έχουν αυτή την οπτική ματιά και να είναι τοξικοί. Αντί να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, να μαυρίζουν την ενέργεια και την ψυχή τους γράφοντας κάτι αρνητικό για κάποιον και μάλιστα χωρίς να υφίσταται τις περισσότερες φορές. Γιατί αυτό συμβαίνει».

Με τη σειρά της, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε λιτά πως «ακούμε, κλείνουμε αυτιά και συνεχίζουμε».


πηγη