Η δίμετρη καλλονή τοπ μοντελ και ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια απορρυπαντικού ρούχων με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα παράλληλα μέσω της διαφήμισης περνάει και ένα μήνυμα με την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει μια σύγχρονη  γυναίκα στη ζωής της στην εποχή μας. Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, ενώ παράλληλα μιλάει πρώτη φορά στην  ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση.

Advertisements

 

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads, αλλά λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Μου έχει απαγορευτεί μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση.

 

Η σπονδυλοαρθροπάθεια  είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «Η ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ. Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις.  Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός.  Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά»

 

πηγη

Advertisements
Advertisements