Το νέο έτος ξεκίνησε με μία αρκετά δύσκολη απώλεια για την Βίκυ Καγιά, καθώς την ημέρα της Πρωτοχρονιάς έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά. Η παρουσιάστρια του Star έχει συνεχώς στο πλευρό της τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους – την Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο – αντιμετωπίζοντας έτσι το πένθος…

Advertisements

 

Η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά και κάθε στιγμή που περνάει μαζί της είναι ξεχωριστή! Η κόρη και ο γιος της είναι όλη της η ζωή και η παρουσιάστρια, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, βρίσκει πάντα χρόνο για εκείνους.

 

Advertisements

Τώρα, μάλιστα, που ολοκληρώθηκε το Greece’s Next Top Model, η αυστηρή κριτής του reality μόδας διοργάνωσε μια μικρή οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό.

 

Εδώ και μερικές ώρες, η οικογένεια Κρασσά απολαμβάνει μαγικές στιγμές στα χιόνια και παρά τις παγωμένες θερμοκρασίες δεν σταματούν να κάνουν σκι και να παίζουν χιονοπόλεμο! Βέβαια η Βίκυ δίνει την μεγαλύτερη προσοχή της στον μικρό Κάρολο – Ηλία, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κλείσει έναν χρόνο ζωής.

Η ευτυχισμένη μαμά μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα με το μωρό της στα social media, στο οποίο τρέφει τεράστια αδυναμία! Όταν η Βίκυ Καγιά δεν κάνει σκι ή δεν παίζει με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, απολαμβάνει τη ζεστασιά, στην αγκαλιά του συζύγου της.

Advertisements

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε και η ζωή της με τον Ηλία και τα παιδιά τους… μοιάζει με παραμύθι!

Δες τα στιγμιότυπα:

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements