Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Advertisements

Η τηλεοπτική «Σοφούλα» από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο The 2night Show μιλώντας για την ευκαιρία που της δόθηκε να παίξει σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά.

Αρχικά, έκανε την προσωπική της αναδρομή στο παρελθόν και στο πώς κατέληξε να γίνει ηθοποιός. Όπως είπε, αυτό συνέβη σταδιακά μέσα από θεατρικές ομάδες και στη συνέχεια με την απόφαση να σπουδάσει θεατρολογία.

 

Μία απόφαση που οι γονείς της δεν καλοδέχτηκαν από την αρχή αν και στο τέλος άφησαν στην άκρη τους δισταγμούς και στήριξαν το όνειρό της.

Τον ρόλο της τον πήρε μετά από τρία κάστινγκ. Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τη «Σοφούλα» σίγουρα δεν τη βλέπει ως «κακό παιδί». Τα νιάτα και η όρεξη για ζωή που έχει η μεγάλη κόρη του Τόλλια την κάνει να παραβλέπει τα παραστρατήματά της, που στο μεταξύ έχουν «τρελάνει» τους τηλεθεατές.

Advertisements
  Ελένη Μενεγάκη: «Γύρναγα γύρω-γύρω στο μικρό μου σπίτι κι άκουγα θορύβους χωρίς να υπάρχουν. Την πρώτη φορά δεν κοιμήθηκα.»

 

Μέχρι τώρα, δεν έχει γνωρίσει από κοντά τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη, τους σεναριογράφους της σειράς. Τι θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα τους έλεγε;

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ που γέννησαν αυτό το πλάσμα», είπε.

Όσο για το τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της εξήγησε ότι δεν μοιάζει με τους συνομήλικούς της, καθώς προτιμά να κάθεται σπίτι και όχι να βγαίνει. «Δεν είμαι τόσο νέα στην ψυχή. Μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, δεν μ΄αρέσει να στριμώχνομαι στα μαγαζιά», τόνισε.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements