Μην χασετε

Βάσω Λασκαράκη: Ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και άλλαξε look

Η Βάσω Λασκαράκη έχει κάθε λόγο για να είναι ευτυχισμένη.

Advertisements

Η ηθοποιός, ετοιμάζεται ν’ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της Λευτέρη Σουλτάτου και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει στα Χανιά σε κλειστό κύκλο και θα τηρηθούν όλες οι παραδόσεις.

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη, ετοιμάζεται για τις διακοπές του Πάσχα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φτιάξει τα μαλλιά της. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια αλλαγή, η οποία όμως δεν είναι πολύ μακριά από το look που ήδη είχε. Όμως, το αποτέλεσμα της άρεσε και με το παραπάνω και αυτό φάνηκε από τα instastories της, αφού ήταν μες την τρελή χαρά. Μάλιστα, σχολίασε: «Νέα μαλλιά, νέοι στόχοι».

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Ό,τι και να πω είναι λίγα για όσα μου συμβαίνουν”

Η Βάσω Λασκαράκη μετά την δημοσιοποίηση της αναγγελίας του γάμου της δήλωσε: «Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει». Και πρόσθεσε: «Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

Δείτε το νέο της look στο video που ακολουθεί:

Δείτε επίσης: H Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και τα μυστικά για άψογη σιλουέτα!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα