Σε περιόδους βαθιάς κρίσης, καθώς επίσης και σε εποχές λιμών, σεισμών, καταποντισμών αλλά και επιδημιών, οι παρεμβάσεις των ανθρώπων του πνεύματος είναι πιο επιτακτικές από ποτέ. Είναι, φυσικά, εύλογο πως άνθρωποι εξαιρετικά καλλιεργημένοι, με  αξιόλογη παιδεία υπάρχουν σε όλους τους χώρους και τομείς του κοινωνικού βίου, ωστόσο δεν έχουν απαραίτητα τη δυνατότητα ν’ ακουστούν και ν’ ασκήσουν επίδραση σε ικανό αριθμό ανθρώπων.

Έτσι και οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα: Μολονότι  κατά καιρούς έχουν προκαλέσει σάλο, δεν έχουν βρει ισχυρό αντίκρισμα στους πολίτες. «Είναι όπως στην περίπτωση της Μαρίας της Μαγδαληνής, την οποία άρχισαν να λιθοβολούν όλοι όταν έμαθαν ότι είναι πόρνη. Για μένα είναι ένα κόμμα καρδιάς», δήλωνε  για το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) ούσα υποψήφια με το κόμμα, κι εκείνο καταβαραθρώθηκε. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον καταβαραθρωμένο Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο δήλωσε πως «είναι ένας άνθρωπος ηθικός, ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε…».

Αυτή τη φορά με ανάρτηση της στο Facebook εξαπολύει δριμύ «κατηγορώ» κατά της ευρέως διαδεδομένης «προπαγάνδας» για τα εμβόλια και καταθέτει τη δική της πρόταση-μανιφέστο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι κακοήθειες φυσικά δε λείπουν με κάποιον χρήστη να της επισημαίνει κάτω από την ανάρτησή της «Βάνα είναι ευκαιρία τώρα με την τηλεκπαιδευση να παρακολουθήσεις μαθήματα δημοτικού μπας και μάθεις ορθογραφία!»…Η ίδια πάντως απαντά «Σορυ που  γραφω με λαθοι αλλα εσεις με καταλαβσινεται…». Έτσι είναι, δεν πρέπει να προτάσσουμε τις τυπικές λεπτομέρειες έναντι της ουσίας… Βάνα, μαζί σου!!

  Η Ελεονώρα Μελέτη καρφώνει τον ΣΚΑΪ: «Με έδιωξαν παράνομα ενώ ήμουν έγκυος»

πηγη