Η Αφροδίτη  στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018!

Advertisements

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για ερwτικές αλλά και οικονομικές εκπλήξεις!

Κεραυνοβόλοι έρwτες, ξαφνικές νέες ερwτικές γνωριμίες,  απρόσμενα ερwτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, τυχαίες συναρπαστικές συναντήσεις, θετικές αλλαγές, ερwτικές εξομολογήσεις,  οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά, θα ομορφύνουν τώρα την ζωή μας! Χαμογελάμε ξανά!

Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάςτου 3ου δεκαημέρου!

Advertisements

 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Έρχονται στα ξαφνικάνέες ευχάριστες γνωριμίες, ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις, επικοινωνίες και επαφές!

ΤΑΥΡΟΣ
Απολαμβάνεις απρόσμενα ερwτικές ευχάριστες επαφές, τυχερές οικονομικές συναλλαγές και πραγματοποίηση σημαντικών επιθυμιών!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται επιτέλους θετικές ξαφνικές εξελίξεις στη συντροφική ζωή, είτε με κάποια νέα γνωριμία ή σχέση, είτε με κάποια απρόσμενη πρόταση του συντρόφου!

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι εδώ για σένα, χαρούμενες, απρόσμενες συγκυρίες στην εργασία, αλλά και στην καθημερινότητα σου! Ευκαιρία για μία συναρπαστική αλλαγή της εμφάνισης σου!


ΛΕΩΝ
Ετοιμάσου για μία τεράστια έκπληξη στην ερwτική σου ζωή! Κατακτήσεις, ερwτικές εξομολογήσεις, θαυμαστές, χαρές και διασκέδαση!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι! Επίσης κάποια αγάπη από το παρελθόν επιστρέφει στα ξαφνικά!

ΖΥΓΟΣ
Ετοιμάσου για χαρούμενες εκπλήξεις, μέσα απόμηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ειδήσεις, νέα, επαφές και γνωριμίες!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται ξαφνικά ευχάρισταγεγονότα, που θα αλλάξουν  και θα βελτιώσουν την ζωή σου στον ερwτικό αλλά και οικονομικό τομέα!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμάσου να αλλάξει όλη σου η ζωή, ξαφνικά και συναρπαστικά!  Έρχονται θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς καν να το περιμένεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έρχεται επιτυχία και ξαφνική εύνοια, μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις! Ξεπερνάς φοβίες, άγχη και ανασφάλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμάσου για πολλά χαμόγελα μέσα από παρέες και φιλικές συναναστροφές!  Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται στα ξαφνικά!

ΙΧΘΥΣ
Έρχεται στην ζωή σου ξαφνική χαρά και βελτίωση σε δουλειά και οικογένεια! Η κοινωνική σου εικόνα, είναι στα καλύτερα της!

Advertisements

 

πηγη

Advertisements