Advertisements

Η Αφροδίτηστις 15/12 περνά στον περιπετειώδη Τοξότη, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρκετά ζώδια να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους, να ελκύσουν, να ενθουσιάσουν και να καταπλήξουν με την παρουσία τους, αυξάνοντας έτσι το γκρουπ των θαυμαστών τους. Ευκαιρίες για καινούργια ειδύλλια και σχέσεις επαγγελματικές και eρωτικές θα ανακύψουν, αλλά και θετικές προοπτικές για τα οικονομικά. Τα παρακάτω 5 ζώδια όμως θα σταθούν πιο τυχερά στα χρήματα και τα αισθήματα με την Αφροδίτη στον Τοξότη! Ας δούμε ποια είναι αυτά! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και έχεις κάθε λόγο να τρίβεις τα χέρια σου από ικανοποίηση, μιας και για έναν περίπου μήνα θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και θα αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Το σeξαπίλ σου θα απογειωθεί και η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής είναι μάλλον δεδομένη, αφού κανείς και καμία δε θα μπορεί να αντισταθεί στη φρεσκάδα, τον ενθουσιασμό και την όμορφη παρουσία σου. Θα είσαι η κινούμενη χαρά της ζωής, με το γέλιο και την αυθόρμητη συμπεριφορά σου να κερδίζουν καρδιές, οπότε λογικό είναι να ξεσηκώσεις το αντίθετο φύλο, υποσχόμενος καινούργιες eρωτικές συγκινήσεις. Εύνοια θα έχεις και στις σχέσεις σου, eρωτικές και επαγγελματικές, μάλιστα μια συνεργασία που ενδεχομένως να επιδιώξεις, θα είναι αρκετά επιτυχημένη.

Advertisements

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάσου να ξεσηκώσεις τα πλήθη. Η καλή σου διάθεση θα αυξηθεί κατακόρυφα, οπότε λογικό είναι να έχεις και μεγαλύτερη πέραση γι’ αυτό κι η επικράτησή σου στον eρωτικό και κοινωνικό στίβο είναι μάλλον βέβαιη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δημιουργήσεις μια σχέση, να βάλεις μπροστά μια συνεργασία ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες. Ωστόσο, για να λειτουργήσουν όλα σωστά θα χρειαστεί να περιορίσεις κάπως την εγκεφαλικότητά σου και να αντιληφθείς και τις ανάγκες της άλλης πλευράς, κυρίως αν βλέπεις ότι χρειάζεται περισσότερη θέρμη από σένα για να ενισχυθεί συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται, συχνά, να πιάνεις τον εαυτό σου να φλερτάρει, έτσι για το παιχνίδι ή για να φτιάξει η μέρα σου, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος αυτό θα το βιώσεις από το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και 5ο οίκο σου έρχεται να αυξήσει την eρωτική σου διάθεση, ταυτόχρονα όμως σε κάνει και πιο ποθητό στο αντίθετο φύλο. Οι ευκαιρίες για νέους eρωτες και φλογερά ειδύλλια θα είναι και περισσότερες, εφ’ όσον θα ξαναμπείς στο παιχνίδι με αξιώσεις, οπότε δεν αποκλείεται να βάλεις αυτή την περίοδο τις βάσεις για μια σταθερή σχέση, στην οποία θα υπάρχει σeξουαλική χημεία αλλά και κοινές αντιλήψεις. Η πρώτη και κύρια επιδίωξή σου όμως θα είναι να περάσεις καλά, να νιώσεις αναζωογονημένος και να απολαύσεις όμορφες διασκεδαστικές στιγμές στο πλευρό του καλού ή της καλής σου. Από την άλλη, θα αισθανθείς πιο δημιουργικός γι’ αυτό είναι πιθανά καινούργια χόμπι, φιλίες και μέρες ευτυχίας με αγαπημένα πρόσωπα, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, ενώ θα χαρείς το χρόνο που περνάς με τα παιδιά σου, κυρίως τώρα τις γιορτές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τον Τοξότη να περιμένες όμορφες καταστάσεις, καθώς eρωτικά θα σε απογειώσει, κάνοντάς σε πιο θελκτικό/η και αποφασισμένο/η να βρεις ταίρι, οπότε οι ευκαιρίες να διώξεις τη μοναξιά σου θα αυξηθούν κατακόρυφα ή να βρεις ένα πολλά υποσχόμενο άτομο που μαζί του θα ξανανιώσεις. Εννοείται ότι αν είσαι σε σχέση, τα αισθήματά σου θα φουντώσουν και σeξουαλικά θα είστε με το ταίρι σου σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που πρωτοερωτευτήκατε, γι’ αυτό προετοιμάσου για νύχτες γεμάτες eρωτική μαγεία. Το σημαντικό, επίσης, είναι ότι φέρνει εύνοια και στα οικονομικά σου, με περισσότερα χρήματα, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις να εισρέουν στο ταμείο σου. Πιθανό είναι να αποκτήσεις κάτι που ήθελες πολύ ή να κάνεις αγορές ρούχων, προσωπικών ειδών ή καλλυντικών.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, τόσο στα οικονομικά, όσο και τα eρωτικά-σeξουαλικά σου, οι μέρες που έρχονται θα είναι συναρπαστικές. Από την μια, θα έρθουν στα χέρια σου κάποια χρήματα, που θα σε διευκολύνουν κι όχι μόνο θα καταφέρεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις σου, αλλά θα κάνεις μια καλή επένδυση, μια αγορά που ήθελες ή θα βάλεις ένα ποσό στην άκρη, για τις δύσκολες μέρες. Κέρδη από κληρονομιές, ασφάλειες, επιστροφές από εφορία ή ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων και δόσεων είναι επίσης πιθανά. Από την άλλη, ένας καινούργιος eρωτας μπορεί να γεννηθεί και να σε ξεσηκώσει τελείως, του οποίου η εξέλιξη θα είναι γρήγορη, οπότε καλό θα ήταν να έχεις γρήγορες αντιδράσεις. Αν πάλι είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα βαλθεί να ικανοποιήσει αρκετές από τις κρυφές επιθυμίες σου, οπότε οι στιγμές που θα περάσετε… κλεισμένοι στην κρεβατοκάμαρα, θα είναι αμέτρητες.

 

Πηγή

Advertisements