ΚΡΙΟΣ

Επικεντρώνεστε στο να κάνετε πιο ευχάριστο το χώρο του σπιτιού σας και του γραφείου σας, θέλετε τα πάντα να είναι καθαρά και σε τάξη καθώς η Αφροδίτη κινείται στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να ξεκινήσετε δίαιτα, μπορείτε τώρα να βάλετε ένα πρόγραμμα στα γεύματα της εβδομάδας και να το ακολουθήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Συναντήστε τους φίλους σας και αφεθείτε στο ερwτικό παιχνίδι, αρκούν τα πνευματώδη πειράγματα και το πάθος σας για να ξεκινήσει το ερwτικό κυνήγι. Αν είστε καιρό μόνοι, η Αφροδίτη στον ερwτικό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσε να σας φέρει στην αγκαλιά κάποιου/ας, ίσως ενώ είστε έξω για διασκέδαση ή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είστε σε σχέση, βλέπετε τώρα την πρακτική πλευρά της αγάπης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ολοκληρώνετε το γενικό καθαρισμό του σπιτιού σας, κάνετε αναδιάταξη επίπλων και τη διακόσμηση που επιθυμεί η καρδιά σας χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλλά να θυμάστε, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε μόνο με το σπίτι σας. Επιδείξτε στους αγαπημένους σας τη δημιουργική πλευρά σας και προσκαλέστε τους για ένα δείπνο στο σπίτι σας, θα περάσετε τόσο ευχάριστα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνετε έμφαση στις τοπικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Σίγουρα με τις λογικές και πρακτικές ιδέες σας δεν περνάτε απαρατήρητοι, εισπράττετε το θαυμασμό με τη γοητεία σας. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ένα νέο αγαπημένο καφέ, μπιστρό ή ακόμα και ένα νέο μουσείο τέχνης και νιώθετε τόσο χαρά και ενθουσιασμό.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να επιλέγετε ακριβά ή άχρηστα αντικείμενα, για τη  μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ακόμα και αν είστε άνετα οικονομικά, τα χρήματά σας θα μπορούσαν να διατεθούν σε μια μεγαλύτερη ή καλύτερης ποιότητας αγορά ή σε ένα αντικείμενο του οποίου η αξία αυξάνεται με το χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύστε τα προνόμια που έρχονται από τη θεά της αγάπης, της αρμονίας και της ομορφιάς στο ζώδιό σας, αλλά να είστε διατεθειμένοι να τα κυνηγήσετε, τίποτε δεν προσφέρεται στη ζωή αν δεν το επιδιώξετε. Πάρτε λοιπόν το τιμόνι της ζωής και κατευθύνετε το πλοίο στη θάλασσα της ευτυχίας και της επιτυχίας. Αφεθείτε σε μια νέα αγάπη, εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θεά της αρμονίας στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να θεραπεύσετε τον πόνο του παρελθόντος, ενθαρρύνοντάς σας να αφήσετε τα πράγματα να κυλίσουν σιγά-σιγά στην αγάπη. Σας δίνει το πράσινο φως για να κατασκηνώσετε στον καναπέ σας όλη μέρα και να αποσαφηνίσετε τι θέλετε από την αγάπη. Αν υπάρχει κάποιος/α που πρέπει να συγχωρήσετε, αυτή είναι μια καλή στιγμή, ειδικά αν θα πρέπει να δείτε ο ένας τον άλλο σε επικείμενες συναντήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με τις καινοτόμες ιδέες και τις απόψεις σας, όλοι συγκεντρώνονται δίπλα σας για να σας ακούσουν. Μιλήστε με νέα πρόσωπα που θα συναντήσετε, θα γεμίσουν τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Είτε πρόκειται για μια φιλία, μια συνεργασία ή μια νέα αγάπη έχετε πολλές δυνατότητες για νέες γνωριμίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας έχοντας τη βοήθεια που χρειάζεστε χάρη στην Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Δεν ξέρετε ποτέ ποιόν θα συναντήσετε, έτσι κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, συναναστρεφόμενοι ανθρώπους που έχουν καλή κοινωνική θέση και εξουσία. Κάποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας ή να σας δώσει μια χείρα βοηθείας για να ανεβείτε πιο γρήγορα τη σκάλα της επιτυχίας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό ή ένα ταξίδι χάρη στην Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας. Αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρετε να φύγετε, αρχίζετε την εξερεύνηση της πόλης σας ή μιας νέας γνώσης, θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να αλλάξετε ρυθμό στη ζωή σας, να ξεφύγετε από την πλήξη σας. Πετώντας σε ένα αεροπλάνο είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θεά της αρμονίας και της κοινωνικότητας στον εσωστρεφή όγδοο οίκο σας, σας δίνει μια ελαφριά εμμονή να μη θέλετε να είστε μόνοι, έτσι λαχταράτε την ανθρώπινη επαφή, και βρίσκεστε με άτομα που μπορούν να σας αναπτερώσουν το ηθικό. Οι επιφανειακές συζητήσεις θα είναι απογοητευτικές τώρα για σας, θέλετε να μοιραστείτε τη χαρά και τον πόνο σας, να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αυξάνει την επιθυμία σας για επικοινωνία με τον αγαπημένο σας, είστε εκφραστικοί, εκδηλώνετε ό, τι έχετε κρυμμένο στα βάθη του μυαλού σας. Είστε μόνοι; Υπάρχει αφθονία θαυμαστών, απλά διασκεδάζοντας ή κάνοντας περίπατο δίπλα στη θάλασσα, έτσι ρίξτε τα δίχτυα σας και θα πιάσετε μεγάλη ψαριά.

πηγη