Κάθε Νοέμβριο πολλοί άντρες σε όλο τον κόσμο αφήνουν μόνο το μουστάκι τους, λόγω του κινήματος Movember.

Το κίνημα Movember καλεί τους άντρες να αφήσουν μουστάκι για να κινητοποιηθούν στον αγώνα κατά ανδρικών ασθενειών, όπως ο καρκίνος του προστάτη. Φέτος, η εταιρεία ξυραφιών Billie καλεί τις γυναίκες να πράξουν το ίδιο και να μην αποτριχώσουν το μουστάκι τους.

Η Billie ελπίζει οι γυναίκες να συμμετάσχουν στην καμπάνια της και επιθυμεί να είναι η πρώτη γυναικεία εταιρεία που θα συγκεντρώσει χρήματα για το Movember. Η εκστρατεία Team Billie Movember ζητά από τις γυναίκες να μεγαλώσουν το μουστάκι τους και να προχωρήσουν σε δωρεά.

«Οι γυναίκες έχουν μουστάκια. Έχουμε μάθει να τα κρύβουμε, να τα αφαιρούμε με κερί, να τα αποχρωματίζουμε, να τα ξυρίζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν», αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Αυτό το Movember μεγαλώνουμε τις τρίχες πάνω από τα χείλη».

Βίντεο: Η εταιρεία καλεί τις γυναίκες να μεγαλώσουν το μουστάκι τους

Η Billie μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram της που δείχνει γυναίκες να έχουν αφήσει μουστάκι. «Απίστευτο μήνυμα, απίστευτος σκοπός», ήταν ένα από τα πολλά θετικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Newsflash: Women have mustaches too. So this month, we’re outing our top secret lip hair 😱 for a good cause. Lend your perfectly good ‘stache to our @movember team. We’re matching 100% of contributions, up to $50,000. Link in bio. 🎥: @agostinagalvez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billie (@billie) στις

Πηγή