Μην χασετε

ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Κομοδίνο!

Οι επιλογές είναι πολλές και πολλές φορές καταλήγετε να γεμίζετε το κομοδίνο σας με αντικείμενα που δεν χρειάζεστε εκείνη την «άγια» ώρα που πηγαίνετε στο κρεβάτι σας για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα «απαραίτητα» που πρέπει να έχει το τέλειο κομοδίνο και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε λίγο πριν πέσετε για ύπνο ή και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ένα φωτιστικό για διάβασμα Μιας και σίγουρα δεν θα θέλετε να αφήσετε το φως του υπνοδωματίου σας ανοιχτό-σίγουρα δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε πλήρως κάνοντάς το-καλό είναι να έχετε ένα φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο σας. Ένα μικρό φωτιστικό είναι πάντα χρήσιμο σε ένα υπνοδωμάτιο μιας και μπορεί να ανοιχτεί ανά πάσα ώρα και στιγμή και όχι μόνο για να διαβάσετε πριν πέσετε για ύπνο. Επιπλέον, ένα όμορφο φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει το τέλειο διακοσμητικό για το κομοδίνο σας.

Βάλτε οπωσδήποτε ένα φωτιστικό πάνω στο κομοδίνο σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Ένα καλό βιβλίο Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου-και όχι το χάζεμα μπροστά σε κάποιο laptop, τηλεόραση, κινητό ή tablet-θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε πολύ καλύτερα για την ώρα του ύπνου.

Advertisements

Ακουστικά για μουσική Όλοι περνάμε νύχτες που ο ύπνος δεν μας πιάνει με τίποτα. Ένας τέλειος τρόπος για να νυστάξετε και να χαλαρώσετε είναι ακούγοντας χαλαρωτική μουσική. Έχοντας ένα ζευγάρι ακουστικά στο κομοδίνο σας-ειδικά αν κοιμάστε με άλλον στο υπνοδωμάτιο-μπορείτε να ηρεμήσετε και να μπείτε σε mood ύπνου ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

Ένα ποτήρι νερό Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα αναζητώντας μερικές σταγόνες νερό; Και πόσες φορές σας έχει τύχει να βαριέστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας για να πάτε να ξεδιψάσετε; Έχετε πάντα ένα ποτήρι γεμάτο νερό στο κομοδίνο σας και δεν θα διψάσετε ποτέ ξανά.

Ένα ποτήρι γεμάτο νερό είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει σε ένα κομοδίνο.

Ένα αρωματοθεραπευτικό κερί Σβήστε τα φώτα, ανάψτε το κερί και χαλαρώστε απολαμβάνοντας το βιβλίο σας. Ένα κερί με άρωμα λεβάντας μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε το μυαλό σας και να ηρεμήσετε από το άγχος της ημέρας. Απλά μην ξεχάσετε να το σβήσετε πριν πάτε για ύπνο.

Ένα serum προσώπου Είναι σύνηθες φαινόμενο το να βαριέστε να βάλετε την κρέμα νυχτός σας πριν πάτε για ύπνο. Μια πολύ ωραία ιδέα που θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το προβληματάκι είναι να έχετε το serum σας στο κομοδίνο σας. Έτσι δεν θα το ξεχνάτε ποτέ. Προτιμήστε ένα serum ιδανικό για το βράδυ που θα βοηθήσει στην ανάπλαση της επιδερμίδα σας όσο εσείς κοιμάστε.

Advertisements

Ένα ημερολόγιο Πολλοί ψυχαναλυτές ζητάνε από τους «ασθενείς» τους να καταγράφουν τις σκέψεις τους και όλα τα γεγονότα που τους έκαναν εντύπωση στη διάρκεια της ημέρας. Έχετε και εσείς ένα ημερολόγιο δίπλα σας σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να γράφετε όλα όσα για τα οποία αισθάνεστε ευγνωμοσύνη λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Έτσι θα κοιμάστε έχοντας κάνει χαρούμενες σκέψεις.

Ένα ημερολόγιο δίπλα σας θα σας βοηθήσει να γράφετε τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε.

Μια κρέμα χεριών Πριν πέσετε για ύπνο έχετε φροντίσει τα πάντα. Έχετε πλύνει το πρόσωπό σας, έχετε βουρτσίσει τα δόντια σας και έχετε περιποιηθεί την επιδερμίδα σας. Αυτό που σίγουρα δεν έχετε κάνει είναι να περιποιηθείτε τα χέρια σας. Έχοντας μια κρέμα χεριών στο κομοδίνο σας θα μπορείτε να το κάνετε λίγο πριν πέσετε για ύπνο. Έτσι θα βοηθήσετε στο να δράσει η κρέμα και να ενυδατώσει τα χέρια σας στη διάρκεια της νύχτας.

Ένα φακό Οι γονείς σας θα ήταν περήφανοι αν γνώριζαν πόσο προετοιμασμένοι είστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έχετε πάντα ένα φακό στο κομοδίνο σας καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει μια διακοπή ρεύματος και να χρειαστείτε επειγόντως ένα φακό. Μην έχετε στο νου σας το φακό του κινητού καθώς το κινητό είναι σίγουρα ανάμεσα στα αντικείμενα που δεν πρέπει να βρίσκονται στο κομοδίνο σας αλλά πολύ πιο μακριά από αυτό ή καλύτερα ακόμα και σε άλλο δωμάτιο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα