«Πίστευα πολύ στη φιλία, όμως αυτό που συνέβη μου στέρησε την ψυχική μου ισορροπία. Πήγα σε ψυχολόγο για να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την προδοσία»

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, που μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική ζημιά που έπαθε.

Πώς αντιμετωπίσατε τις οικονομικές δυσκολίες που περάσατε;

«Έχω μια παιδική αθωότητα, όμως μετά την οικονομική ζημιά που έπαθα από κάποια φίλη μου, έχω αφορίσει κάποια πιστεύω μου. Πίστευα πολύ στη φιλία, όμως αυτό που συνέβη μου στέρησε την ψυχική μου ισορροπία. Πήγα σε ψυχολόγο για να μπορέσω να διαχειριστώ αυτή την προδοσία. Πούλησα το σπίτι μου για χρέη άλλων, πούλησα πίνακες, ενθύμια. Στενοχωρήθηκα πολύ.

Διαβάστε επίσης: «Ελπίζω να χωρίσουν ο Βασάλος με την Ευρυδίκη»

Advertisements

Τώρα πια θα μπορούσα να κάνω φόνο όταν επεμβαίνει κάποιος στην ποιότητα της ζωής μου. Έχω αμφισβητήσει πολλά από τα πιστεύω μου, κυρίως σε σχέση με τους ανθρώπους. Αυτή η γυναίκα με έκανε να καταστραφώ. Δεν έχω την άνεση να κάνω ένα δικό μου θέατρο, να κάνω τα ταξίδια μου. Αυτά ήταν τα όνειρά μου, εκτός από την επαγγελματική μου πορεία, την οποία και συνεχίζω».

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Θανάση Ζέρβα μετά τα ναρκωτικά και η απώλεια της συντρόφου του που τον στιγμάτισε

Πηγή

Advertisements