Ξεχάστε τους καναπέδες όπως τους ξέρατε. Οι καμπύλες πλέον είναι γεγονός και μπαίνουν για τα καλά στη ζωή και στο σπίτι μας.

Advertisements

Οι καμπυλωτοί καναπέδες είναι μια υπέροχη εναλλακτική και μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο “βαρετό” σαλόνι σας.

Δείχνουν όμορφοι από κάθε γωνία και μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Από την άλλη μεριά οι καναπέδες με καμπύλες ευνοούν την επικοινωνία με τους φίλους και τους καλεσμένους σας.

Βάλτε τον στη γωνία Το να διακοσμήσετε μια γωνία του σαλονιού σας με έναν καμπυλωτό καναπέ είναι μια πολύ ωραία ιδέα για μικρότερους χώρους. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιείτε τον καθιστικό χώρο. Ο καναπές της φωτογραφίας σε γήινη απόχρωση δείχνει σοφιστικέ και μας αρέσει πολύ. Η διακόσμησή του με μαξιλάρια σε απαλές αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή.

Γεμίστε μια γωνία σας με έναν καμπυλωτό καναπέ.

Φτιάξτε έναν κύκλο Μπορεί να έχετε δει τέτοιους καναπέδες μόνο στον κινηματογράφο αλλά πλέον αποτελούν μια πραγματικότητα. Με έναν τέτοιο καναπέ θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σας μιας και το κέντρο της διακόσμησης του σαλονιού σας δεν θα είναι πλέον η τηλεόραση.

Μπορεί να τους έχετε δει μόνο στο σινεμά αλλά αυτοί οι καναπέδες είναι η νέα πραγματικότητα.
Ένας τέτοιος καναπές είναι τέλειος για ατελείωτες συζητήσεις με φίλους.

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας Μια τολμηρή αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να επιλέξετε έναν καμπυλωτό καναπέ σε ένα πιο έντονο χρώμα. Διακοσμήστε το υπόλοιπο σαλόνι σας με γήινες αποχρώσεις για να υπάρχει ισορροπία.

Επιλέξτε έναν καναπέ σε έντονο χρώμα αν είστε τολμηροί.

Με λίγα λόγια η μόδα φέτος θέλει τους καμπυλωτούς καναπέδες να μπαίνουν στο σπίτι μας. Αν είστε σε φάση αγοράς καναπέ τότε σκεφτείτε και αυτήν την εναλλακτική που σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα στο σαλόνι σας.

Advertisements

πηγή

Advertisements