Αν έτυχε να παρακολουθήσετε τα βραβεία Oscar τα ξημερώματα της Δευτέρας θα είδατε πως οι stars έδειξαν φέτος μια ιδιαίτερη αδυναμία σε 2 αποχρώσεις. To baby blue και το ροζ ήταν 2 χρώματα που κυριάρχησαν και υιοθετήθηκαν από πολλές celebrities.

 

Αυτό αποδεικνύει ότι το θαλασσί και το ροζ είναι χρώματα που θα φορεθούν πολύ την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι και μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών, τόνο δέρματος ή σωματότυπο.

 

Αν νομίζεις πως το ροζ και το θαλασσί δεν ταιριάζουν σε πολύ επίσημα ή βραδινά looks οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν για το αντίθετο. Όχι μόνο ταιριάζουν αλλά δίνουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου μια γλυκύτητα που θα σου αρέσει πολύ.

 

Το baby blue είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με τζιν αλλά και λευκό παντελόνι. Το ροζ μπορεί να φορεθεί επίσης με τζιν αλλά συνδυάζεται και με πιο έντονες αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο ή το πορτοκαλί. Μάλιστα αυτά τα ανατρεπτικά «παντρέματα» τα προτιμούν πολλές γυναίκες την τελευταία σεζόν, αλλά και σχεδιαστές που λανσάρουν σύνολα που ενώνουν πολλές bold αποχρώσεις.

 

Θες να τολμήσεις κάτι ακόμα πιο ανατρεπτικό; Δοκίμασε να φορέσεις total pink look ή συνδύασε ένα blue jean με θαλασσί πουλοβεράκι και θαλασσί πανωφόρι για να καταφέρεις αντίστοιχο total blue look. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει και θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

 

 

 

 

Πηγή