Ορισμένους ανθρώπους είναι δύσκολο να τους καταλάβεις. Όσο κι αν προσπαθήσεις πάντα θα μένεις με ερωτηματικά και απορίες. Δεν σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από τους άλλους. Ίσως είναι πιο κλειστοί χαρακτήρες ή απλώς θέλουν να μην τους καταλάβεις.

Advertisements

Όπως και να έχει, το ότι είναι δύσκολο να κατανοήσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις να το κάνεις.

Τα άστρα μπορεί να σου φανούν χρήσιμα σε αυτή την προσπάθεια. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία πιο “παρεξηγημένα” ζώδια και ίσως τώρα κατανοήσεις αρκετές από τις συμπεριφορές της φίλης, του συντρόφου ή του απόμακρου συναδέλφου σου.

Καρκίνος

Γνωστοί για την κυκλοθυμία τους, οι Καρκίνοι, δυσκολεύονται πολύ να απαγκιστρωθούν από καταστάσεις και πρόσωπα, πράγμα που συχνά δεν είναι προφανές. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που θεωρούν οικογένεια, σημαίνουν τα πάντα για εκείνους και ίσως είναι η αιτία πίσω από πολλές παράξενες συμπεριφορές τους.

Δυσκολεύονται να ξεπεράσουν κάτι που έγινε στο παρελθόν και μπορεί να το σκέφτονται για πάρα πολύ καιρό. Φτάνουν μάλιστα σε σημείο να θυμώνουν ξανά για κάτι που συνέβη πολύ παλιά. Το κλειδί για την κατανόηση ενός Καρκίνου έχει να κάνει με την καρδιά του. Όλα ξεκινούν από εκεί.

Σκορπιός

Ο πιο απλός λόγος που θα δυσκολευτείς να κατανοήσεις έναν Σκορπιό είναι το να μην θέλει ο ίδιος να τον κατανοήσεις. Η προσωπικότητά του είναι περίπλοκη και τείνει να γίνεται μυστικοπαθής έως και… χειριστικός  Απίστευτα παθιασμένος με τα πάντα στη ζωή, δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να περάσει χωρίς να τον επηρεάσει.

Είναι δύσκολο να κατανοήσεις ότι κάποιος άνθρωπος θα απολάμβανε έναν διαπληκτισμό, αλλά ο Σκορπιός το κάνει. Το να παλέψει για κάτι που αγαπά και πιστεύει είναι η κινητήριος δύναμη για έναν Σκορπιό, τότε νιώθει πιο ζωντανός.

Advertisements

Ιχθύες

Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις έναν Ιχθύ ή να δυσκολευτείς να τον ψυχολογήσεις, επειδή ζει τόσο πολύ στον δικό του κόσμο που μοιάζει σε εμάς απόμακρος. Αντί να εκφραστεί με λόγια θα δημιουργήσει ή θα κάνει μια ευγενική πράξη. Εμπνέεται από τα πάντα, αλλά ίσως δυσκολεύεται να εκφράσει με λόγια τα συναισθήματά του.

Μοιάζει γκρινιάρης ή απαιτητικός, αλλά αυτό μπορεί να μην έχει σχέση με εσένα. Μπορεί απλώς να είναι θυμωμένος με τον εαυτό του. Πληγώνεται εύκολα, αλλά δεν θα το παραδεχθεί. Θα βιώσει μόνος τις συνέπειες των πράξεών του και αυτό επηρεάζει την ψυχολογία του. Είναι ευγενικός με όλους, εκτός από τον εαυτό του και έτσι γίνεται δύσκολο να ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό του.

Πηγή

Advertisements