Είτε σας αρέσει, είτε όχι, τα μηνύματα έχουν γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι του φλερτ και μάλλον θα είναι για πολύ καιρό ακόμα. Και όπως και στην άμεση επαφή, έτσι και στην έμμεση υπάρχουν κάποια μικρά χάσματα μεταξύ αυτών που κάνει το ανδρικό φύλο και δεν καταλαβαίνει το γυναικείο.

Advertisements

Είναι περιεκτικοί 
Το λακωνιζείν εστί φιλοσοφείν έλεγε ο Χίλων ο Λακεδαιμόνιος και οι περισσότεροι άντρες το ακολουθούν πιστά. Σε αρκετές γυναίκες αρέσει να μιλάνε μέσω μηνυμάτων, ενώ οι περισσότεροι άντρες δεν τρελαίνονται με το να στέλνουν συνέχεια μηνύματα, γι’ αυτό κιόλας είναι πιο σύντομοι. Από την άλλη, εννοείται πως αν στέλνουν μηνύματα-σεντόνια σημαίνει ότι ενδιαφέρονται και μάλιστα πολύ.

Δεν μπορούν να κάθονται πάνω από το κινητό
Άσχετα αν τους αρέσει μία γυναίκα ή όχι, δεν θα περάσουν τρεις ώρες συνεχόμενες με το κινητό, στέλνοντας μηνύματα. Για τους άντρες, το μούλτιτασκινγκ δεν είναι κάτι απλό, για τις γυναίκες –συνήθως- είναι πιο εύκολο να κάνουν μία δουλειά και παράλληλα να στέλνουν ένα μήνυμα. Επιπλέον, οι άντρες φοβούνται ότι αν η συζήτηση συνεχίζεται επ’ άπειρον κάποια στιγμή θα βαλτώσει, κι αυτό είναι το τελευταίο που θέλουν να συμβεί.

Όταν τους αρέσει κάποια, δεν σκέφτονται και πολύ
Όταν γνωρίζεις ένα καινούριο άτομο  και αρχίζει να φλερτάρεις μαζί του, το μόνο που δεν θέλεις να συμβεί, είναι να φανείς ανόητος. Θέλεις να φανείς μυστήριο άτομο γεμάτο ερωτηματικά. Ωστόσο, οι άνδρες συνήθως, όταν έχουν ενθουσιαστεί αρκετά, αφήνουν στην άκρη αυτό το φίλτρο και στέλνουν αυτές τις αμήχανες βλακείες που στέλνει ένας ερwτευμένος. Αν συμβαίνει αυτό, πιθανότατα είναι αρκετά τσιμπημένος.

Αν αργεί να απαντήσει, δεν είναι απαραίτητα κακό
Ναι, σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται πάνω από το κινητό περιμένοντας μία απάντηση και τελικά να στέλνει μήνυμα ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ζητώντας στήριξη. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες φορές είναι θετικό. Είναι αρκετά πιθανό, να σκέφτεται ποια είναι η καλύτερη δυνατή απάντηση, την οποία δεν θα παρεξηγήσει η γυναίκα που απευθύνεται.

Advertisements

Όσο περισσότερα, το καλύτερα
Οι γυναίκες, όσον αφορά τα μηνύματα, τείνουν να παίρνουν λιγότερες πρωτοβουλίες σχετικά με το αν θα στείλουν πρώτες και πόσο συχνά θα το κάνουν. Οι άνδρες από την άλλη, θα στείλουν και μία και δύο και τρεις και χίλιες δεκατρείς φορές πρώτοι, αν είναι ενθουσιασμένοι.

Σιχαίνονται τα ιμότζι
Εικονίδια, αυτοκόλλητα, ιμότζι, πες τα όπως θέλεις, σπάνια θα δεις έναν άντρα να απαντάει με αυτά. Τους φαίνονται αρκετά μπερδεμένα, δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι θέλουν να πουν.

Θα ήθελαν να στείλει η γυναίκα πρώτη
Σε ένα φάκελο εισερχομένων παραφορτωμένο από άσεμνες φωτογραφίες, ψεύτικα προφίλ και λιγδιάρηδες άντρες που φλερτάρουν χυδαία, ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τη γυναίκα που του αρέσει, δεν θέλει να γίνει βάρος. Οι γυναίκες είναι πιο φιλικές και διαχυτικές από τους άντρες και οι σωστοί άντρες δεν θέλουν να το εκμευταλλευτούν αυτό. Γι’ αυτό και προτιμούν να στείλει η γυναίκα πρώτη.

Ρωτάνε πολλά
Προκειμένου να μην βαλτώσει η συζήτηση, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Επιπλέον, θα ρωτήσουν πολλά για να ψυχολογήσουν τη γυναίκα που έχουν απέναντι τους.

πηγή

Advertisements
Advertisements