Τα ζώδια που λατρεύουν τα προβλήματα και τις ίντριγκες, φαίνονται αμέσως μόλις τα δεις. Είναι χαρακτήρες έντονοι, ενθουσιώδεις και με αρκετά «κολλήματα».

Advertisements

 

Αν και το χάος ακούγεται υπερβολικό, ορισμένοι άνθρωποι αρέσκονται στο να δημιουργούν ίντριγκες. Ίσως τους ενθουσιάζει η ένταση και το ρίσκο και βρίσκουν όλη αυτήν την κατάσταση διασκεδαστική. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σκορπιός

Όχι μόνο αγαπά το να δημιουργεί προβλήματα, αλλά θέλει να ξέρουν και οι άλλοι ότι του αρέσει. Είναι πολύ έξυπνος και αγαπά βαθιά, αλλά είναι ικανός να χειραγωγήσει τους άλλους με ψέματα και υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει. Αυτή του η επιθυμία, μάλιστα, για ίντριγκα είναι πιο έντονη στον eρωτικό τομέα.

 

Λέων

Ο Λέων θα πάρει αυτό που θέλει τη στιγμή που το θέλει, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Αυτό από μόνο του προκαλεί χάος. Εγωιστής και πεισματάρης δεν μπορεί να δεχθεί ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε στη ζωή και αναγκάζει με τον τρόπο του όλους να ακολουθήσουν τα δικά του θέλω, με άγνωστες συνέπειες.

Ταύρος

Το χάος για έναν Ταύρο είναι απλώς… η μέρα του. Μπορεί να μη του αρέσουν οι αλλαγές, αλλά λατρεύει τα πάρτι και την ένταση. Όχι ο Ταύρος δεν θα προκαλέσει χαμό με τα ψέματά του όπως ο Σκορπιός, αλλά οι αποφάσεις του ίσως να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Advertisements

 

Παρθένος

Παράξενο που η Παρθένος βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, μιας και της αρέσουν όλα σε σειρά και πρόγραμμα. Κι όμως, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις και την καθημερινότητα τη δική της και των γύρω της μόνο και μόνο με το πείσμα της. Νομίζει πως έχει πάντα δίκιο και προσβάλλεται εύκολα όταν οι άλλοι της υποδεικνύουν πως κάνει λάθος. Για να καταφέρει να αποδείξει ότι όλα είναι όπως τα λέει θα δημιουργήσει μια ολόκληρη ιστορία, που ίσως να περιέχει και πολλά ψέματα.

Δίδυμοι

Χάος, ίντριγκα και Δίδυμοι πάνε μαζί. Η μονοτονία δεν τους ταιριάζει και θα κάνουν τα πάντα για να βγουν από αυτήν. Προκαλούν προβλήματα περισσότερο μέσω των βιαστικών και κακών επιλογών τους, αλλά αυτός είναι ο τρόπος τους για να αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα – ουσιαστικά, για να την αποφεύγουν.

 

Πηγή

 

Advertisements