Με το που φόρεσε η Emma Watson και η Meghan Markle τα Veja sneakers έγινε χαμός σε όλο το ίντερνετ! Όλες οι fashionistas θέλησαν να αποκτήσουν τα παπούτσια του γαλλικού brand που φαίνεται να λατρεύουν οι stars.

 

Kαθώς βρισκόμαστε στην άνοιξη και σιγά σιγά θα φοράμε όλο και λιγότερο τα αγαπημένα μας (πιο ογκώδη και βαριά) ugly sneakers, σου έχουμε αυτή την εναλλακτική λύση αν αγαπάς το αθλητικό και casual ντύσιμο και σου αρέσουν τα sneakers.

Βρείτε ΕΔΩ τα Veja sneakers 

Τα συγκεκριμένα παπούτσια κυκλοφορούν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα αλλά το λευκό φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές. Μπορείς να τα φορέσεις με άπειρους τρόπους, κάνοντας αμέτρητους συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Φόρεσέ τα με τζιν αλλά και με τα αγαπημένα σου φλοράλ ανοιξιάτικα φορέματα, όπως κάνουν ήδη πολλές γυναίκες με στιλ στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας.

Fun fact! Τα δερμάτινα Veja V-10 trainers είναι το 2ο σε πωλήσεις κομμάτι στο μεγαλύτερο e-shop στον κόσμο, το Net-a-Porter, με μόνο ανταγωνιστή του παγκοσμίως το Gucci t-shirt!

Βρείτε ΕΔΩ τα Veja sneakers 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε ΕΔΩ τα Veja sneakers 

Πηγή