Μην χασετε

«Αρνήθηκα πρόταση 30.000 ευρώ για να φοράω συνέχεια συγκεκριμένη μάρκα ρούχων»

«Απάντησα αρνητικά γιατί θέλω τα βράδια να κοιμάμαι ήσυχος και να έχω τη συνείδησή μου καθαρή».

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Ίαν Στρατής, ο οποίος αποκάλυψε πως πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση 30.000 ευρώ για να φοράει συνέχεια μια συγκεκριμένη μάρκα ρούχων.

Συνήθως οι ροκ τύποι έχουν το «όχι» στην άκρη της γλώσσας. Εσύ;

Με ρωτάς ουσιαστικά αν είμαι καλλιτέχνης με άποψη; Ναι, και αυτό μου κοστίζει. Χτυπάω συχνά το χέρι στο τραπέζι. Η τελευταία φορά ήταν όταν μου πρότειναν να βάλω στον δίσκο κάποια ελληνικά κομμάτια. Το κόστος είναι κυρίως, χρηματικό. Στο να δυσκολεύομαι να πληρώσω το νοίκι ή να αγοράσω ένα πιο ακριβό μουσικό όργανο που θα βοηθήσει στη δουλειά μου. Ακόμη και μέσα στο παιχνίδι (σ.σ. YFSF) υπήρξαν άνθρωποι που με αντιμετώπισαν με ύφος “τι Freddie Mercury, ρε μικρέ; Σοβαρά τώρα;”.

Advertisements

Δείτε επίσης: Γιάννης Ρώτας: «Ο Στάθης δεν πέθανε από καρκίνο, αλλά από…»

Δεν είπα τίποτα, συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που κρίνω εγώ, σωστό. Και πριν κάποιο διάστημα είχα δεχθεί μία πρόταση 30.000 ευρώ για να φοράω συνέχεια μια συγκεκριμένη μάρκα ρούχων. Πιστεύεις ότι δεν τα είχα ανάγκη; Και άσε εμένα. Η οικογένειά μου; Απάντησα όμως, αρνητικά γιατί θέλω τα βράδια να κοιμάμαι ήσυχος και να έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Προς το παρόν, νιώθω πως το έχω καταφέρει. Μy way…

Δείτε επίσης: Ελένη Γερασιμίδου: «Στεναχωρήθηκα. Με έχουν στην αφίσα μαζί με την Πηνελόπη Πιτσούλη»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα