Μην χασετε

Αποχώρησε ξαφνικά από το GNTM χωρίς να δώσει καμία εξήγηση!

Απίστευτο σκηνικό πριν μπουν οι παίκτριες στο σπίτι του GNTM!

Advertisements

Τα κορίτσια που κέρδισαν τα «ναι» από τη διαδικασία του Bootcamp έφτασαν με τις βαλίτσες τους στο σπίτι τι GNTM. Πριν προλάβουν καν να εμφανιστούν οι κριτές για να τους ανακοινώσουν την απρόσμενη δοκιμασία τους που θα τους έδινε το κλειδί για το σπίτι, η Αντζελίνα Γεωργίου αποχώρησε χωρίς καν να δώσει εξηγήσεις. Για την ακρίβεια, λέγοντας πως πάει για καφέ!

 

Από την αρχή η παίκτρια έχοντας την τσάντα της στον ώμο και φορώντας ακουστικά στα αυτιά, δεν αντιδρούσε καν στα μέλη της παραγωγής που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Έχοντας διανύσει όλη την έκταση του σπιτιού επέστρεψε στο χώρο που κάθονταν στα κορίτσια μετά τις παραινέσεις των ανθρώπων της παραγωγής. «Έχω κουραστεί. Δεν κάθομαι άλλο εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που με κυνηγούν», τους ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ έπειτα από έναν μικρό καβγά της με την Εύη Ιωαννίδου, την Μικαέλα Φωτιάδη και τη Μέγκι Ndrio πήρε το Sudoku της και αποχώρησε ζητώντας να της ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού για να πάει να πάρει καφέ!

Οι συμπαίκτριες της ανέφεραν πως ήταν προβληματισμένη και δεν της άρεσαν κάποιοι χαρακτήρες σε συμπαίκτριες της και κάποιοι καβγάδες που γίνονταν. «Ένιωθε ότι ήταν ξένη, καθόταν με εμάς θα την σχολίαζαν, καθόταν με άλλες κοπέλες θα την σχολίαζαν και είχε βρεθεί σε αδιέξοδο», ανέφερε η Ιωάννα Δεσύλλα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα