Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να κάνετε την σιλουέτα σας να δείχνει λεπτότερη είναι και η σωστή επιλογή ντυσίματος, χωρίς βέβαια να αλλάξετε το στυλ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε το σώμα σας να τονίσει τα σημεία που θέλετε και να κρύψει τις ατέλειες.

Παλαιότερα έχουμε αναφέρει ένα σωρό στυλιστικά κόλπα που κρύβουν την κοιλίτσα, αυτή τη φορά όμως θα επικεντρωθούμε στο «tucked in», μια απλή κίνηση που τονίζει την μέση, αναδεικνύοντας την θηλυκή σιλουέτα, ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση μιας λεπτότερης περιφέρειας.

Ο τρόπος δημιουργίας αυτού του fashion trick δεν είναι άλλος από το να φορέσετε την μπλούζα, το πουκάμισο ή το T-shirt σας μέσα από το παντελόνι ή την φούστα. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Είτε φορώντας το όλο από μέσα με τεντωμένο το top σας, ή και δημιουργώντας μια φουφούλα. Επίσης, μπορείτε αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο στυλ βάζοντας το μισό top μέσα από το παντελόνι ή την φούστα σας και αφήνοντας το υπόλοιπο μισό να πέφτει προς τα έξω.

Επιπλέον, μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και μια ζώνη στο σύνολο σας έτσι ώστε να τονίσετε ακόμα περισσότερο την μέση σας.

Από την άλλη μεριά, η επιλογή ενός ψηλόμεσου παντελονιού μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο έντονο εφέ ψηλόλιγνης σιλουέτας, ενώ η χρήση loose κομματιών με ένα στενό παντελόνι θα κάνει την μέση σας και πάλι να φαίνεται πιο αδύνατη.

Τέλος, ένα total look που αποτελείται από μια maxi φούστα σε παρόμοια απόχρωση με το top σας κάνει επίσης την μέση σας να δείχνει λεπτότερη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε ιδέες…

leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-02

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-03leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-04leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-05leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-06leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-07

UK CLIENTS MUST CREDIT: AKM-GSI ONLY EXCLUSIVE: **NO WEB** Taylor Swift and New Zealand sensation singer Lorde spent their Saturday at the beach in Malibu together. The duo enjoyed their close friendship dancing and walking bare feet along the shoreline. Pictured: Taylor Swift Ref: SPL700444 230214 EXCLUSIVE Picture by: AKM-GSI / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-09leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-10leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-11

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-12leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-13leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-14leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-15leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-16leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-17

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

leptoteri-siloueta-me-aplo-thaumatourgo-fashion-trick-18
beautetinkyriaki.gr