Μην χασετε

Απίθανες ιδέες για να ανανεώσετε τις σκάλες του εσωτερικού σας

Δεν έχει σημασία αν είναι μικρές, ή στενές, οι σκάλες του σπιτιού σας μπορούν να έχουν την ίδια μεταχείριση με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτές οι δημιουργικές ιδέες θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τη σκάλα και να επιτύχετε ένα μοναδικό ύφος, αντανακλώντας φυσικά όλη την προσωπικότητα και την καλή γεύση σας.

Advertisements

Η σκάλα θεωρείται ως στοιχείο του εσωτερικού με καθαρά λειτουργικό χαρακτήρα. Το ενδιαφέρον του περιορίζεται συχνά στην επιλογή των δομικών υλικών και στον λειτουργικό σχεδιασμό του. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνει μια διακοσμητική προφορά εκτός από το ότι είναι ένας χώρος διέλευσης με τον λεπτό ρόλο της ενοποίησης του ντεκόρ. Αλλά αυτό που ξεχνάμε είναι ότι η ανάβαση των σκαλοπατιών θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια πραγματική deco αναβάθμιση χάρη σε μερικά κόλπα. Τα εφέ χρώματος, οι διακοσμήσεις τοίχων, ο φωτισμός σκαλοπατιών ή ακόμη και ένας βελτιστοποιημένος χώρος κάτω από τις σκάλες, είναι όλοι τρόποι να του δώσετε ένα facelift χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσετε δαπανηρή εργασία.

Οι σκάλες είναι επίσης σημαντικές στο σπίτι επειδή συνδέουν ένα πάτωμα με το άλλο, έτσι δεν πρέπει να παραλείπονται όταν διακοσμούμε το σπίτι. Θέλετε να μάθετε πώς να τις διακοσμήσετε; Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε υπέροχες ιδέες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα