Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, μάθε αν ευνοείσαι, αλλά και τι πρέπει να προσέξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα μπορεί να σου φανούν αρκετά μονότονα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, καθώς τύχη λόγω του Δία στον 8ο οίκο σου μπορεί να έχεις, αλλά για να δεις “άσπρη μέρα” οικονομικά ή ∈ρωτικά θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις. Ένα, επίσης, σημαντικό γεγονός, που δεν αναφέρεται συχνά είναι η παρουσία του Ουρανού στο 12ο αστρολογικό σου σπίτι.

Αυτή η πλανητική θέση δεν είναι πολύ θετική διότι μπορεί να υποδηλώνει σοβαρά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις σε εργασιακό και κατ’ επέκταση οικονομικό επίπεδο, νευρικές και ενίοτε άκυρες κινήσεις, αλλά και μεγάλο άγχος εξ αιτίας της έλλειψης σταθερότητας σε αυτούς τους τομείς. Γι’ αυτό, όποτε σου δίνεται η δυνατότητα, φρόντισε να εξοικονομήσεις χρήματα κι όχι να τα πετάς σε άχρηστα πράγματα που δεν είναι σου απαραίτητα.

  Διάβασε τo ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε αν βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει κάτι

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα για σένα, επειδή ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στον 4ο οίκο σου και θα κάνουν τετράγωνο με το ζώδιό σου. Κυρίως, οφείλεις να είσαι προσεκτικός και για να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν. Κράτα τις επιφυλάξεις σου σε όσους προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι θα γίνεις πιο πλούσιος, αν κάνεις αυτό ή εκείνο ή να βιαστείς να τους χρίσεις ως “σωτήρες” σου.

Απάτες, εξαπάτηση, προβλήματα με την οικογένεια, με ακίνητη περιουσία και οικονομικές επενδύσεις που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο την οικονομική σου κατάσταση και να αποσταθεροποιήσουν τη ζωή σου είναι πιθανά. Γι’ αυτό, να είσαι ήρεμος και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Στην αγάπη, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο, καθώς ένας χωρισμός θα σε απελευθερώσει κι όχι μόνο, αλλά ένας καινούργιος ∈ρωτας που θα εμφανιστεί ίσως καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυστυχώς ο Δίας, ο *Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται για πολύ καιρό στο 12ο ηλιακό σου οίκο, ενώ ο Ουρανός στον Ταύρο θα κάνει τετράγωνο με τον 4ο οίκο σου, κάτι που δηλώνει ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες.

  Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν

Ωστόσο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κρατήσεις ό,τι χρειάζεσαι στη ζωή σου και να πετάξεις όλα τα υπόλοιπα, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για καταστάσεις ή δουλειές. Μια ∈ρωτική ιστορία που εδώ και πολύ καιρό είναι σε κρίση πρέπει να τελειώσει για να ανοίξουν οι πόρτες σε μια νέα αγάπη, αλλά είναι προτιμότερο να μη βιαστείς.

Το να παραμείνεις ελεύθερος και να σκεφτείς ήρεμα το μέλλον σου είτε οικογενειακό είτε εργασιακό θα ήταν πιο καλό για σένα, κάθως κάθε σπασμωδική κίνηση μπορεί να σε χαντακώσει. Επιπλέον, αναμένονται αρκετά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο, με αρκετές δαπάνες, αλλά κυρίως νομικά ή γραφειοκρατικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα αλλά δεν επιτρέπουν την εξεύρεση εύκολης λύσης. Θα υπάρχει μια οικονομική δυσχέρεια η οποία θα σε αγχώσει.

*Τον Μάρτιο ο Κρόνος θα περάσει για λίγο στο ζώδιό σου αλλά θα ξαναγυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω!

πηγή