Πάντα στο πλευρό του συζύγου της με λόγια αγάπης…

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από την παρουσίαση του Big Brother δοκιμάζεται σε κάτι νέο για εκείνον και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες που έχει ένα live πρόγραμμα. Έχει όμως στο πλευρό του τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία για να τον εμψυχώσει έγραψε στα social media πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια.

Ποζάροντας λοιπόν αγκαλιασμένοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά το τέλος του δεύτερου live η Αντελίνα Βαρθακούρη, σε ανάρτησή της στο Instagram, γράφει για τον σύζυγό της:

«3:24 τα ξημερώματα το κλικ με κούραση αλλά και μεγάλη χαρά. Στιγμές…έρχονται και φεύγουν αλλά μένουν όλες χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά…σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν, σε οδηγούν, σε πάνε μπροστά. Μην αφήνεις εύκολα και χωρίς σπουδαίο λόγο το καράβι της οικογένειας στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή – πάλεψε το – όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη. Καλό και ήρεμο σ/κ σε όλους με πολλή αγάπη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3:24 τα ξημερώματα το κλικ με κούραση αλλά και μεγάλη χαρά. Στιγμές…έρχονται και φεύγουν αλλά μένουν όλες χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά…σε ωριμάζουν, σε μαθαίνουν, σε οδηγούν, σε πάνε μπροστά. Μην αφήνεις εύκολα και χωρίς σπουδαίο λόγο το καράβι της οικογένειας στα δύσκολα που θα φέρει η ζωή – πάλεψε το – όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πως να έχεις βρει τον εαυτό σου, τον άνθρωπό σου και να δημιουργείτε παρέα, είναι ίσως η μεγαλύτερη ευτυχία σε τούτη τη γη. Καλό και ήρεμο σ/κ σε όλους με πολλή αγάπη❣️❣️❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις

Πηγή

  Θεοχάρης Ιωαννίδης - Aποκάλυψε κατά λάθoς στoν αέρα ότι είχε κoρoνoϊό: «Δεν ήθελα να το πω πoτέ»