Μην χασετε

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με έχει ενοχλήσει ότι ο κόσμος δεν βλέπει την προσωπικότητά μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη Φάρμα, αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό, και πριν προλάβει να μάθει τους συμπαίκτες της, το βράδυ του Σαββάτου, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Advertisements

Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “το Πρωινό” του Αnt1 και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στη Φάρμα.

«Ήταν σοκ ότι με ψήφισε η Κυριακή. Εγώ ακόμα δεν ήξερα τα δωμάτια και τα παιδιά. Το λάθος ήταν δικό μου. Έπρεπε να μπω λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Δεν έχω λάβει ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Έδειξα ποια είμαι σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Με έχει ενοχλήσει όλα αυτά τα χρόνια ότι ο κόσμος μένει μόνο στην επιφάνεια και δεν βλέπουνε την προσωπικότητά μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Μέσα σε δυο εβδομάδες ο κόσμος με κατάλαβε. Δεν είμαι μια ατσαλάκωτη Μπάρμπι. Είμαι πεισματάρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια», ανέφερε για τη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα