Στο πλατό του Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλέξης Παππάς. To μοντέλo και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Alessia Demez, αλλά και την αρνητική εικόνα που έβγαλε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor.

Advertisements

 

«Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Σχετικά με την αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor, ο ηθοποιός σχολίασε«Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν για μένα κάποια πρωινάδικα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements