Στην εκπομπή Love It μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και αναφέρθηκε στη δικηγορία, την οικογένειά του, τη Ζωή Λάσκαρη αλλά και τη Νατάσα Καλογρίδη.«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δίκες αλλά έχω χάσει.

Θα μου άρεσε κάποιο παιδί μου να συνεχίσει. Θα ήταν κοντά μου τώρα, θα συνεργαζόμασταν όμορφα, όπως συμβαίνει σε ορισμένους συναδέρφους. Σε κάποια φάση στη ζωή της η Μαρία Ελένη ξεκίνησε και θέλησε να μπει στον χώρο αυτό αλλά το εγκατέλειψε γιατί τελικά δεν της άρεσε.

Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Η μοναξιά που έχω με πληγώνει. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση.

Είδα το J2US γιατί ο Νίκος Κοκλώνης είναι φίλος και δεύτερον γιατί συμμετέχει η εγγονή μου, η Ζένια. Αγαπάει αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω εκεί. Την αγαπώ πολύ τη Ζένια.

  Survivor: Tέλoς οι Διάσημoι και οι Μαχητές

Με τη Νατάσα (σ.σ. Καλογρίδη) μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Τώρα έφυγα, αλλά ούτως η αλλιώς είχα καιρό να τη δω. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που θα πω είναι ότι οι γυναίκες μας επιλέγουν.

Δεν με ενθουσιάζει η εποχή των γιορτών. Πάντα περνάγαμε με τη Ζωή ήρεμα τα Χριστούγεννα. Ποτέ κοσμικά. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει είναι η παρουσία της», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε το βίντεο:

πηγη