Μην χασετε

Αθηνά Οικονομάκου: Παιχνίδια με τον 9 μηνών γιο της, Μάξιμο, στο παιδικό δωμάτιο! [video]

Στις 14 Μαρτίου, η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ζει καθημερινά πρωτόγνωρα συναισθήματα μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα.

Advertisements

 

Πλέον, η Αθηνά έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αναγκάζεται καθημερινά να αποχωρίζεται για αρκετές ώρες τον μικρούλη, καθώς τα γυρίσματα του «Έλα στη θέση μου» είναι πολύ απαιτητικά, ενώ πρέπει να δίνει το «παρών» καθημερινά και στο γραφείο της εταιρίας κοσμημάτων «All Over» που έχει δημιουργήσει.

 

Βέβαια, όταν καταφέρνει και έχει λίγο ελεύθερο χρόνο, τον αφιερώνει όλο στον Μάξιμο, περνώντας μαζί του όμορφες στιγμές. Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας, μαμά και γιος απομονώθηκαν στο παιδικό δωμάτιο και έπαιξαν με τα παιχνίδια του μπόμπιρα, με την Αθηνά να το απολαμβάνει στο έπακρο.

 

Μάλιστα, η ίδια έδειξε στους followers της στο Instagram το ταλέντο της στο… πιάνο, πατώντας τα πλήκτρα σε ένα από τα αγαπημένα παιχνίδι του γιου της. Λίγο αργότερα, όμως, μέσα από ένα story, είδαμε τον Μάξιμο -συγκεκριμένα το χεράκι του- να παίζει με ένα πράσινο αυτοκινητάκι, στο πλευρό της μαμάς του.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα