Μην χασετε

Αθηνά Οικονομάκου: «Μας δείχνει την “μαγική” παντελόνα όπως την λέει που κρύβει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της»

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει αισίως στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ακόμα και λίγες ημέρες πριν γεννήσει εξακολουθεί να δημιουργεί τα πιο στιλάτα outfits. Το καλύτερο; Έχει γίνει expert στο να καταφέρνει να καμουφλάρει την κοιλιά της με τις επιλογές των ρούχων της, από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της μέχρι (ακόμα) και σήμερα.

Advertisements

 

Η ίδια δημοσίευσε με μια φωτογραφία στον Instagram λογαριασμό της το outfit που φόρεσε στη βόλτα της και δεν μπορούσαμε να κρύψουμε την έκπληξή μας όταν διαπιστώσαμε ότι η κοιλιά της, παρότι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν φαινόταν καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή μανούλα φορούσε ένα λευκό, κοντό top και μια φλοράλ παντελόνα σε μπλε και μπεζ αποχρώσεις από τη δική της σειρά ρούχων του brand Project Soma. Η (πολύ μακριά) παντελόνα ήταν εφαρμοστή στη κοιλιά και στα πόδια κάνοντας μεγάλη καμπάνα από τα γόνατα και κάτω. Πώς τα κατάφερε λοιπόν και έκρυψε την κοιλίτσα της;

 

Ακόμα και η ίδια αστειεύτηκε, λέγοντας πως η παντελόνα της είναι “μαγική” – κάνοντας swipe left όμως μπορείς ξεκάθαρα να τη διακρίνει στη τρίτη φωτογραφία, όπου η ηθοποιός ποζάρει στο πλάι.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα