Σας προσεγγίζει κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα μόλις αρχίσει να σας φιλάει πιο έντονα, ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι θα ακολουθήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση αυτή σας κάνει να βαριέστε, όμως πάντα μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να οδηγηθείτε σε νέες εpωτικές συγκινήσεις. Οι άντρες δεν έχουν ανάγκη την ποικιλία και την φαντασία για να έρθουν σε οpγασμό, αντιθέτως με τις γυναίκες που αναζητούν το πάθος, την έκπληξη, την ένταση. Με άλλα λόγια, ο οpγασμός των γυναικών είναι κατά ένα μεγάλο μέρος εγκεφαλικός. Για το λόγο αυτό θέλετε το σ∈ξ να σας εξιτάρει, ώστε να νιώσετε πραγματικά ικανοποιημένη.

Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας στείλτε του ένα σ∈ξι μήνυμα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως «Απόψε μπορείς να μου κάνεις ό,τι θέλεις». Το κεφάλι του θα γεμίσει άμεσα με ιδέες και εμπνεύσεις, ενώ θα έχει αρκετό χρόνο για να φτιάξει ολόκληρο πλάνο, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μπορείτε να του περιγράψετε περίπου την περιμένετε από εκείνον.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Είναι οπτικός τύπος. Έτσι, καταλαβαίνει πολύ καλύτερα οποιαδήποτε εικόνα παρά κάποια πολύωρη ανάλυση. Αντί να του εξηγείτε τι θέλετε, δείξτε του το επιλέγοντας τον ανάλογο τύπο εσωρούχων.

Μην του πείτε την αλήθεια

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πείτε σε έναν άντρα ότι δεν κάνει καλό σ∈ξ. Αυτό ήταν, μπλόκαρε. Μπορείτε πάντοτε όμως να το πείτε με έναν πιο πλάγιο τρόπο. Περιγράψτε του καλύτερα ένα σ∈ξι όνειρο που είδατε με πρωταγωνιστή εκείνον φυσικά. Μπείτε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ώστε να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει αν θέλει να πραγματοποιήσει τη φαντασίωσή σου.

Ξυπνήστε τα ένστικτά του

Την ώρα του σ∈ξ προσπαθήστε να του ξυπνήσετε τα ένστικτά του. Βάλτε λίγο ένταση, την ώρα που τον αγκαλιάζετε. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον, αλλά και μια καλή αφορμή για να ξυπνήσει το πάθος και η ένταση.

Πηγή