Αν ο κεντρικός καναπές του σαλονιού σας είναι ανοιχτόχρωμος τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε τι μπορείτε να κάνετε για να τον τονίσετε αλλά και να μην κλέβει όλη την προσοχή. 

Δείτε παρακάτω όμορφους και απλούς τρόπους για να διακοσμήσετε έναν nude, ανοιχτόχρωμο καναπέ και να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο σαλόνι.

Επιλέξτε ένα μεγάλο και «δυναμικό» μαξιλάρι Αν θέλετε να προσθέσετε ένταση σε έναν μονόχρωμο nude καναπέ τότε μπορείτε να το κάνετε με ένα μακρόστενο μαξιλάρι που θα του δώσει στιλ και χαρακτήρα. Επιλέξτε ένα μαξιλάρι σε γήινους τόνους, ή ένα πιο έντονο χρωματικά μαξιλάρι για να δώσετε περισσότερη ένταση στον χώρο σας.

Προσθέστε διαφορετικές υφές Η χρήση διαφορετικών υφών σε ένα σπίτι είναι πολύ της μόδας φέτος και μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το trend και στον καναπέ σας. Προσθέστε μαξιλάρια από διαφορετικά υλικά ή ένα όμορφο ριχτάρι σε κάποιο τμήμα του καναπέ ώστε να μην τον καλύψετε ολόκληρο.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Βάλτε μαξιλάρια με διαφορετικές υφές στον ανοιχτόχρωμο καναπέ σας.

Παλ συνδυασμοί Συνδυάστε τον nude καναπέ σας με όμορφα παλ μαξιλάρια. Καθώς ο καναπές σας είναι ανοιχτόχρωμος ταιριάζει πολύ με απαλές αποχρώσεις. Μπορείτε να συνδυάσετε όσες διαφορετικές παλ αποχρώσεις θέλετε. 

Συνδυάστε μαξιλάρια με απόλυτη γεωμετρία Παρόλο που η ανομοιομορφία είναι must στη διακόσμηση, μπορείτε στον nude καναπέ σας να υιοθετήσετε ένα πιο δοκιμασμένο και κλασικό τρεντ. Βάλτε τα μαξιλάρια σας σαν να υπήρχε ένας καθρέφτης στη μέση του καναπέ. Δηλαδή με την ίδια ακριβώς σειρά και με απόλυτη ομοιομορφία.

Συνδυάστε διαφορετικές υφές ίδιων αποχρώσεων Μια πολύ καλή ιδέα είναι να συνδυάσετε τον nude καναπέ σας με μαξιλάρια και ριχτάρια σε παρόμοιες αποχρώσεις αλλά σε διαφορετικές υφές. Έτσι ο καναπές σας θα φαίνεται πιο πλούσιος και ακόμα πιο ζεστός και φιλόξενος.

Οι παλ αποχρώσεις γύρω από τον καναπέ θα του δώσουν χρώμα και ένταση.

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Αναμίξτε διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους Το ότι ο καναπές σας είναι ανοιχτόχρωμος ή nude σας δίνει την ελευθερία να παίξετε με πολλά διαφορετικά χρώματα στην υπόλοιπη διακόσμηση του σαλονιού. Μπορείτε να προσθέσετε και στον καναπέ σας πολλά μαξιλαράκια σε διαφορετικές αποχρώσεις, σχέδια και υφές για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα.

Πηγή