Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Αλεβίζου στο περιοδικό ΟΚ! και την Φανή Πλατσατούρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αύξηση των εγκλημάτων και των βίαιων περιστατικών που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα.

 

Γιατί πιστεύεις ότι έχουμε τόσο πολλά περιστατικά γυναικοκτονιών; Πάντα υπήρχαν, απλώς τώρα γίνονται πιο γρήγορα γνωστά και παίρνουν τη διάσταση που τους πρέπει;

Νομίζω ότι τώρα γίνονται πιο γνωστά γιατί, μιλώντας και με συναδέλφους από το αστυνομικό ρεπορτάζ, δυστυχώς, πάντα υπήρχαν αυτά τα περιστατικά. Απλώς και λόγω όλης της πίεσης που έχουμε ζήσει τα τελευταία δύο χρόνια με τον κορονοϊό παρατηρούμε πως οι άνθρωποι φτάνουν στα άκρα πιο εύκολα. Όμως, είναι σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει στις γυναίκες. Είναι σοκαριστικό το να μην μπορείς να ζητήσεις διαζύγιο από τον άντρα σου γιατί θα μπει στο σπίτι και θα σε σκοτώσει. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία επί της ουσίας. Κάτι πάει λάθος γενικότερα στην κοινωνία μας κι αυτό πρέπει να το βρούμε.

Advertisements

 

Ποια μεγάλα γεγονότα έχεις παρουσιάσει στον αέρα και ποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις κλήθηκες να διαχειριστείς;

Είναι τόσο, μα τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μόνο επίσκεψη εξωγήινων στη Γη δεν έχω παρουσιάσει! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι όμως, θα έλεγα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε – και επίσημα – ως εγκληματική οργάνωση. Ήταν μια στιγμή ανακούφισης για όλους μας. Σαν να σβήνουμε αυτή την κηλίδα ντροπής που είχε πάνω της η γενιά μας.

 

Advertisements

Από zappit.gr

Advertisements