Καλεσμένη στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια αφού έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το ατύχημα που υπέστη, το περασμένο καλοκαίρι στην Κύθνο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μάχη που δίνει η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία, η οποία έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Advertisements

 

Η Έρρικα Πρεζεράκου ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την μικρή Αναστασία και ράγισε καρδιές με τα λόγια της: “Είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό που έχει ένα επτάχρονο κοριτσάκι ότι “Ξέρεις κάτι το παιδί σου δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες”. Εγώ δεν παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να το βοηθήσουμε. Το γεγονός ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα λες ας έχει τα όπλα να δώσει τη μάχη της, και από και πέρα ο Θεός… Είναι πάρα πολύ βάρβαρο, πολύ σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί και ήταν θαύμα. Είναι μαχήτρια.

 

Είναι δύσκολα έχει να κάνει με κάτι πολύ επικίνδυνο… Μόνο ο Θεός ξέρει. Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορούν να την βοηθήσει στην ψυχή της”.

Advertisements


πηγη

Advertisements