Ο τοίχος από τούβλα στην κουζίνα είναι μοντέρνος, κομψός και δημοφιλής. Αυτή η λύση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη, καθιστά το σχεδιασμό του δωματίου πιο ασυνήθιστο και μοντέρνο.

Advertisements

 

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι τοίχοι από τούβλα χρησιμοποιούνται μόνο για το στυλ “Loft”, αλλά αυτό το στοιχείο είναι επίσης σε θέση να διακοσμήσει μια ρομαντική ή γοτθική κατεύθυνση.

Οι κουζίνες από τούβλα είναι μια καλή λύση για δημιουργικούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Μια τέτοια ιδέα είναι καλή επειδή εφαρμόζεται ανεξάρτητα, γρήγορα και οικονομικά χωρίς προβλήματα.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το τούβλο είναι ένα υλικό που θα υπογραμμίσει σημαντικά το βιομηχανικό ύφος. Φαίνεται εξαιρετικά επωφελής στο σχεδιασμό της κουζίνας, είναι η ιδανική λύση για τη διακόσμηση αυτού του δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και αρμονική επιλογή που θα γίνει πραγματική διακόσμηση.Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρώματα και σχήματα, οπότε ο ιδιοκτήτης της κουζίνας είναι σε θέση να κάνει τη διακόσμηση κόκκινο, λευκό, γκρι ή ακόμα και μαύρο υλικό. Πρέπει να επιλέξετε μια σκιά που θα είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο δωμάτιο.

Στοιχεία τούβλο είναι σε θέση να χωρέσει σε κάθε απολύτως στυλ., είτε είναι “Provence” ή “Glam-rock”, πρέπει απλά να επιλέξετε το σωστό υλικό. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά εύκολος και απλός τρόπος για να φτιάξετε το σχέδιο κουζίνας πρωτότυπο και αισθητικό.

 

Advertisements

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε τον εαυτό σας μια τέτοια διακόσμηση, ακόμα κι αν ο ιδιοκτήτης της κουζίνας δεν έχει εμπειρία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ένα τέτοιο υλικό έχει γίνει δημοφιλές και σε ζήτηση, όχι μόνο επειδή φαίνεται αισθητικά ευχάριστο, αλλά και λόγω άλλων θετικών ιδιοτήτων. Υπάρχουν πολλά από αυτά.

 • Πολλοί έχουν αγαπήσει τούβλα για μια επαρκή τιμή.
 • Για την κουζίνα, μια σημαντική ιδιότητα είναι η αντίσταση στην υγρασία ενός τούβλου.
 • Έχει υψηλή αντίσταση σε ακραίες θερμοκρασίες και καλή αντίσταση στη φωτιά. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, χρησιμοποιείται συχνά όταν κατασκευάζετε μια ποδιά (κουζίνα).
 • Είναι αρκετά ανθεκτικό. Το τούβλο είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταστραφεί, αλλά αν αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει, μικρές μάρκες ή γρατζουνιές εμφανίζονται σε αυτό. Σε αυτό το τούβλο, η ζημιά δεν θα είναι εμφανής.

 

 

Advertisements

 

 • Είναι πολύ απλό στη χρήση, το φινίρισμα μπορεί να γίνει από ένα άτομο χωρίς εμπειρία.
 • Συνδυάζεται με συσκευές και αξεσουάρ που βρίσκονται στο δωμάτιο.
 • Είναι ένας ιδανικός τρόπος για τον καθορισμό ζωνών.
 • Οικολογικό, ασφαλές για τους ανθρώπους.

 

Advertisements

Αξίζει να σημειωθούν τα μειονεκτήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν σε ένα τέτοιο φινίρισμα. Το υλικό δεν είναι ομοιόμορφο, η επιφάνεια είναι τραχιά, οπότε το τούβλο είναι δύσκολο να καθαριστεί από τη σκόνη και τη βρωμιά. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό ποιότητας πρέπει να καταπολεμηθεί με τη βοήθεια ειδικών εμποτισμών για επιφανειακή επεξεργασία και ραφές, που καθιστούν δυνατή την εξάλειψη αυτού του μειονεκτήματος ή την ελαχιστοποίηση της δυσκολίας που συνδέεται με αυτό.

Παρά τον αρμονικό συνδυασμό τούβλων με μεγάλο αριθμό εσωτερικών χώρων, είναι μάλλον δύσκολο να το δοθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται κερδοφόρο. Φροντίστε να ακούσετε τις συστάσεις των επαγγελματιών που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

 

Συνήθως οι πελάτες συντάσσουν ένα 3D έργο σε ένα πρόγραμμα για να δουν καθαρά το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τη λύση!

Advertisements

 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό το υλικό δεν θα αντικατοπτρίζει τις ακτίνες του φωτός και το τούβλο μιας σκοτεινής απόχρωσης είναι σε θέση να τις απορροφήσει οπτικά.Φαίνεται το πιο αισθητικά ευχάριστο σε ένα δωμάτιο με καλό φυσικό φωτισμό. Θα είναι καλύτερα να το χρησιμοποιείτε σε εσωτερικούς χώρους με μεγάλα παράθυρα που δεν επικαλύπτονται με μπαλκόνι και βλέπουν προς το νότο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρχουν προβλήματα με το φως. Αν υπάρχει λίγο φυσικό φως, μπορείτε να σκεφτείτε τον τεχνητό φωτισμό, έτσι ώστε το βράδυ το σχέδιο κουζίνας να φανεί όμορφο και όχι ζοφερό.

Γενικοί κανόνες σχεδιασμού

Πριν δημιουργήσετε ένα όμορφο πλινθοδομή με τα χέρια σας, Αξίζει να μελετήσουμε ορισμένα σημεία.

 • Επιλέξτε το σωστό υλικό χρώματος. Οι ιδιοκτήτες μικρών κουζινών πρέπει να χρησιμοποιούν τούβλα με ανοιχτά χρώματα, τα πιο σκούρα είναι κατάλληλα για πολύ φωτεινά και μεγάλα δωμάτια. Χρώμα σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από το στυλ στο οποίο ο σχεδιασμός της κουζίνας. Το λευκό και το γκρι είναι ιδανικές επιλογές για σκανδιναβικό ή νορμανδικό εσωτερικό και ένα καφέ χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή για στυλ Loft ή Pop Art.
 • Επιλέγοντας τον σωστό τοίχο – σημαντική και υπεύθυνη διαδικασία. Μπορείτε να κάνετε τοιχοποιία μόνο στον τοίχο στον οποίο πέφτει περισσότερο φως. Αυτό το στοιχείο θα είναι μια έμφαση, οπότε θα πρέπει να ξεχωρίζει ευνοϊκά.Εάν κάνετε μια τοποθέτηση στη σκοτεινή πλευρά, το εσωτερικό θα φαίνεται ζοφερή.

 

Advertisements

 

 • Είναι καλύτερα να φτιάξετε μόνο ένα τοίχο., καθώς ακόμη και δύο τοίχοι από τούβλα σε ένα δωμάτιο δεν θα φαίνονται πολύ ελκυστικοί. Μερικές φορές υπάρχουν αξιοπρεπείς επιλογές για εσωτερικούς χώρους, στις οποίες υπάρχουν δύο παρακείμενες ή αντίθετες πλευρές, αλλά τέτοιες ιδέες μπορούν να είναι επιτυχείς μόνο για μεγάλα, ευρύχωρα δωμάτια που είναι επαρκώς φωτισμένα και έχουν πανοραμικά παράθυρα.

Σε πολλά διαμερίσματα η πλατεία δεν θα επιτρέψει να επαναλάβει αυτό το σχέδιο, αλλά είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια ελκυστική και ασυνήθιστη προφορά σε έναν από τους τοίχους της μικρής κουζίνας ενός τακτικού διαμερίσματος.

 

Ενδιαφέρουσες ιδέες

Για να επιλέξετε μια κατάλληλη και αξιόλογη επιλογή, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με μερικές σύγχρονες ιδέες. Λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα σχέδια σχεδιασμού, μπορείτε να μάθετε μόνοι σας τι είδους λύση θα συνδυαστεί καλά με την κουζίνα στο διαμέρισμα ή το σπίτι.

Advertisements
 • Το τούβλο μπορεί να κάνει το δωμάτιο στενό. Θα χρειαστούν μερικά εκατοστά. Εάν η κουζίνα είναι μικρή, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Σε αυτή την περίπτωση, μια καλή εναλλακτική λύση για τα τούβλα θα είναι ταπετσαρία.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η συνήθη ταπετσαρία, η οποία απεικονίζει ένα τούβλο – δεν ταιριάζουν, επειδή για ένα τέτοιο δωμάτιο χρειάζονται μια πιο ανθεκτική επένδυση. Ταπετσαρία μπορεί να λερωθεί στη διαδικασία μαγειρέματος, καθώς και να απορροφήσει μια ποικιλία από μυρωδιές, που θα συνεπαγόταν πολλές δυσκολίες. Είναι καλύτερα να μην σώσετε υλικό.

 

 

 • Εάν η ταπετσαρία και τα τούβλα δεν είναι κατάλληλα, είναι αποδεκτό να χρησιμοποιείτε κεραμίδια κάτω από το τούβλο. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αυτού του υλικού. Το πιο απλό είναι το μονότονο κεραμίδι, το οποίο κατασκευάζεται σύμφωνα με το κατά προσέγγιση μέγεθος του τούβλου. Κανείς δεν θα παρατηρήσει τη διαφορά, ένα τέτοιο φινίρισμα φαίνεται κομψό και τακτοποιημένο. Η επιλογή είναι απλή, με ελάχιστη προσπάθεια. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα του σπασμένου παλαιού τούβλου, θα πρέπει να αγοράσετε το κατάλληλο πλακάκι. Έχει υψηλό κόστος. Είναι απαραίτητο πολύ προσεκτικά να σχηματίσουμε μια εικόνα από αυτήν.

 

Advertisements

 

 

 • Ορισμένα έργα περιλαμβάνουν τη χρήση λευκού τούβλου. Οι περισσότερες φορές είναι διακοσμημένες με μοντέρνες κομψές κουζίνες, καθώς είναι ένας άξιος συνεργάτης για μαύρη τεχνολογία, συνδυάζοντας ιδανικά με αυτό. Είναι σημαντικό να επιλέξετε πιο προσεκτικά την επίδραση του στόκου μεταξύ των μπλοκ, γιατί είναι αυτός που ορίζει το στυλ του τοίχου από τούβλα στο δωμάτιο.
 • Υπάρχουν δύο επιλογές για το σχεδιασμό της τοιχοποιίας σε σκούρα χρώματα.Στην πρώτη, το τούβλο καλύπτεται με άχρωμο ματ ή γυαλιστερή λάκα · στη δεύτερη, είναι βαμμένο σε οποιοδήποτε χρώμα απαραίτητο για ένα ελκυστικό σχέδιο.

Σκούρο καφέ σχεδιασμό είναι ένα κλασικό και είναι κατάλληλο για ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια. Φαίνεται εξαιρετικά κομψό και ασυνήθιστο.

Advertisements

 

 

Παραδείγματα στο εσωτερικό

Πλινθοδομή στην κουζίνα είναι πρακτική, όμορφη. Μπορείτε να επιλέξετε μια αξιοπρεπή επιλογή για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

 • Η διακόσμηση τοίχων από τούβλα είναι το πιο επιτυχημένο υλικό για διακόσμηση στο στυλ “Loft”. Το τραχύ φινίρισμα σε συνδυασμό με τα άνετα αξεσουάρ σε εσωτερικούς χώρους θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα.
 • Για Σκανδιναβικό στιλ: Λευκό και γκρι χρώμα είναι κατάλληλα, καθώς και Ombre των αποχρώσεων του φωτός. Το τούβλο δεν είναι πολύ τραχύ, φαίνεται φυσικό, αισθητικά ευχάριστο και τακτοποιημένο. Εάν η κουζίνα εκτελείται σε αυτή την εφαρμογή, ο τοίχος δεν θα φαίνεται πολύ ενεργός και έντονος.

 

Advertisements

 

 

 • “Προβηγκία” ή “Χώρα” – ρομαντικά στυλ, αλλά ακόμη και εδώ μπορείτε να μπείτε αρμονικά στην τοιχοποιία. Είναι σημαντικό το φινίρισμα να είναι φυσικό. Η χρήση είναι συχνά ηλικίας τεχνητά τούβλο. Φαίνεται καλό φωτεινό εύρος, επιτρέποντας στο δωμάτιο να φαίνεται φωτεινό και ευρύχωρο.

 

 • Στην κουζίνα σε γοτθικό στιλ είναι απαραίτητο να εκτελέσετε το πιο φυσικό τούβλο. Είναι σημαντικό η απουσία πρόσθετου φινιρίσματος. Μια ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη επιλογή με διάφορους τρόπους τοποθέτησης.
 • Στυλ εσωτερικό “Pop Art” αρκετά τολμηρό, μοντέρνο και ασυνήθιστο. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διαφόρων αποχρώσεων είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να το κάνετε ακόμη πιο ενδιαφέρον και πιο φωτεινό. Εδώ, το τούβλο συνδυάζεται θαυμάσια με εξαρτήματα που συμπληρώνουν το σχεδιασμό, κάνοντας το εσωτερικό άνετο, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικό.

 

 

 

Για να μάθετε πώς να φτιάξετε απομιμήσεις από τούβλα στην κουζίνα, δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

Πηγή

 

Advertisements