Τι γνωρίζετε για τα παιδιά του Μαρτίου;

Οι γκρίζες ημέρες του χειμώνα φτάνουν στο τέλος τους και η άνοιξη βρίσκεται προ των πυλών. Το κρύο θα πάψει να υπάρχει και σύντομα η γύρη και τα ανθισμένα λουλούδια θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Αυτός ο μήνας, είναι ιδανικός για να γίνει μια γυναίκα μαμά και ίσως ο πιο απίθανος μήνας για να γεννηθεί ένα μωρό.

Παρακάτω ακολουθούν 6 απίστευτοι λόγοι που τα μωρά του Μαρτίου είναι μοναδικά, ξεχωριστά και υπέροχα.

 

Θα φτάσουν στην κορυφή / Τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτη, τείνουν να φτάνουν στην κορυφή όταν μεγαλώσουν. Έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο, κατέχουν διευθυντικές θέσεις στην ενηλικίωσή τους, συγκριτικά με τα μωρά που γεννιούνται τους άλλους μήνες.
Έχουν λιγότερες πιθανότητες να αποκτήσουν μυωπία/ Αν και στις πρώτες θέσεις με τις λιγότερες πιθανότητες μυωπίας βρίσκονται τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, τα μωρά του Μαρτίου εξίσου περνούν τον έλεγχο του οφθαλμίατρου.
Είναι αισιόδοξα/ Μελέτη του 2014 έδειξε ότι ενήλικες που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, έχουν μια θετική άποψη για τη ζωή.
Δεν κινδυνεύουν από άσθμα/ Σύμφωνα με μελέτη του 2015 τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, έχουν χαμηλότερα ποσοστά άσθματος επειδή η έκθεση στα ακάρεα σκόνης στην παιδική ηλικία ενίσχυσε το ανοσοποιητικό τους σύστημα.
Θέλουν να μένουν ξύπνια το βράδυ/ Μελέτη ύπνου έδειξε ότι τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι γενικά θέλουν να καθυστερούν τον ύπνο τους μεγαλώνοντας.
Θα είναι Ιχθύες ή Κριοί/ Αυτά τα δύο ζώδια είναι γνωστά για την αποφασιστικότητα και το πάθος τους. Επίσης οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι, ονειροπόλοι και πολύ συναισθηματικά πλάσματα ενώ οι Κριοί είναι ειλικρινείς, ενθουσιώδεις με ηγετικές ικανότητες.

Πηγή

  Ο 8χρονός γιος μου είναι ο μεγάλος αδερφός που θα ήθελα να είχα μικρή