Έξαλλος εμφανίστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στη σημερινή του εκπομπή στο Open αναφερόμενος σε δημοσίευμα που διακινείται στο Facebook και τον περιπλέκει σε απάτη με bitcoins

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κινηθεί δικαστικά κατά ιστοσελίδας, αλλά και του ίδιου του Facebook μίλησε για την εμπλοκή του ονόματός τους, αλλά και τις ενέργειες που έχει κάνει για την αποκατάσταση της αλήθειας.

«Πού έχουμε φτάσει εμείς με τα social media να μην ελέγχεται απολύτως τίποτα! Στην ουσία, έβγαινε μια διαφήμιση στο Facebook διαρκώς και στο Instagram, ότι εγώ όταν πήγα στους Κου Κου, στο πρωινό του Star, είχα πει ότι έβγαλα 2,3 εκατομμύρια. Στην συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου, άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Πήγα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν. Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει. Εμένα μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα αυτή τη στιγμή! Μου στέλνουν μηνύματα και που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”. Αυτό που δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πηγή