Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Τριαντάφυλλο με όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τις ερwτικές περιπτύξεις στo Survivor, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχληση του για το γεγονός ότι έβγαλε τον 5χρονο γιο του και τον έδειξε live στις κάμερες.

Advertisements

 

«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ. Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor» συνέχισε ο παρουσιαστής.

  Κρατερός Κατσούλης: «Έχασα το χιούμορ μου, για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση έπρεπε να ξεφύγω από τη ζωή μου.»

Η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη άποψη και απάντησε πως αυτή ήταν μια τηλεοπτική στιγμή που της άρεσε: «Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του. Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια».

 

Advertisements
Advertisements

znews.gr