Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εφημερίδα RealNews για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Αν και ο πρώτος κύκλος του reality μοντέλων τελείωσε πριν σχεδόν ένα μήνα ήδη είναι στα σκαριά η δημιουργία του δεύτερου κύκλου, στο Star.

 

«Είμαι εν αναμονή για το Greece’s Next Top Model 2. Θεωρώ ότι υπήρξε πολύ μεγάλη αγάπη και θαυμασμός για τους κριτές. Εμείς με τη Ζενεβιέβ μπήκαμε μετά και απλά ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε», δήλωσε η δημοφιλής booker.

 

Για την Έλενα Χριστοπούλου το GNTM είναι η Βίκυ Καγιά: «Είναι αυτή που είναι, είναι leader και είναι αρχηγός μας. Το «Next Top Model» χωρίς την Καγιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Αυτό για εμένα είναι ξεκάθαρο. Η Βίκυ μάς έσωσε πάρα πολλές φορές! Εγώ τουλάχιστον έχω να το λέω αυτό και το δηλώνω.

Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται, αλλά τι ακούω ως επαγγελματίας για ένα κορίτσι 40 χρόνων, που κάνει μόντελινγκ από τα 14, που ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται, που είναι επαγγελματίας, που είναι τόσο ψυχρή όσο και καλή. Εγώ αυτόν τον συνδυασμό δεν τον είχα ξανασυναντήσει στη δουλειά μου. Ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά.

  Kόλαφoς πρώην φοιτητής του Γιώργου Κιμούλη: «3 χρόνια με φόβo, κατέστρεψε πρoσωπικότητες γιατί έτσι γoύσταρε και γιατί μπορούσε»

 

Πηγή