Αγωγή εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr, αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου, καταθέτει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, έπειτα από δημοσίευμα στο οποίο ο τελευταίος την καταγγέλλει ότι του κατέστρεψε τη καριέρα. Η δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι πρόκειται για λασπολογία η οποία προέρχεται από άτομα «σε διατεταγμένη υπηρεσία».

 

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, καταγγέλλει συκοφαντία σημειώνοντας ότι ένας «παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

Την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε ο ισχυρισμός του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου, την καταγγελία του οποίο φιλοξενεί το in.gr, ότι έπειτα από διαφωνία και σύγκρουση με τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, σε παραγωγή σειράς του Alpha το 2001, η Έλενα Ακρίτα που ήταν υπεύθυνη της σειράς του «έκοψε την καριέρα».

  «Με κακοποιούσε και μετά με χτυπούσε για να μην μιλήσω» Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο μαθητής στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ

 

Η Έλενα Ακρίτα επισημαίνει μεταξύ άλλων μάλιστα ότι «ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει την είδηση», ενώ σημειώνει ότι έχει ήδη μιλήσει με τον διευθυντή παραγωγής της σειράς, ο οποίος «επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και θα τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι. Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία. in.gr».

 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα


πηγη