Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου συχνά-πυκνά μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους, με αποτέλεσμα-φυσικά- κάποιες φορές να προκαλεί αντιδράσεις με αυτά που «ανεβάζει» ή γράφει.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός από την παραλία που έκανε τις βουτιές της κάτω από την οποία σχολίασε: «Απόλαυση για πάρτη μας φέτος χωρίς τουρίστες».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι δείχνει μια χαρά που δεν αρμόζει σε αυτή την κρίσιμη εποχή για τον τουρισμό.

«Φαντάσου να έχεις παράσταση και να εύχομαι να τη δω μόνος για να την απολαύσω……αυτό είπες αν δεν το κατάλαβες…..», αναφέρει ένα από τα σχόλια που δέχτηκε.

Άλλο σχόλιο αναφέρει: «Προφανώς εσείς έχετε λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σας… Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απ τον τουρισμό και φέτος έμειναν χωρίς δουλειά κ έχουν παιδιά να μεγαλώσουν. Σήμερα για μένα είστε λάθος!».

Βέβαια, υπήρχαν και οι ψύχραιμες φωνές που την υπερασπίστηκαν. «Όλοι εσείς που πέσατε να τη φάτε, χαλαρώστε λίγο! Είπε σαν άνθρωπος η γυναίκα ότι καταευχαριστήθηκε τη θάλασσα χωρίς βαβούρα! Ήμαρτον πια- ψάχνετε αφορμές για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ελευθερία λόγου κι αν σας αρέσει!!! Ρώτησε κανένας πόσοι έμειναν άνεργοι όταν έκλεισαν τα θέατρα και οι χώροι ψυχαγωγίας; Εκεί δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες;», αναφέρει μια από τις διαδικτυακές της φίλες.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που μια ανάρτηση της Ελένης Ράντου είτε εμπεριέχει σχόλιο είτε όχι γίνεται αντικείμενο αντιπαράθεσης.

  Ηλίας Μπόγδανος: «Μου έδιναν λίγες πιθανότητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία»

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γράψει πρόσφατα, μεταξύ άλλων, για τον κορονοϊό και την καραντίνα πως «προσωρινά εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ΄αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Και αφού δυο πράγματα αγάπησα, το θέατρο και τα ταξίδια, νιώθω να απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία… Προσωρινά για πόσα άραγε; Κλειστή».

πηγη