Μην χασετε

Έγιvε μητέρα υπό πλήρη μυστικότητα! «Δεν θα ήθελα να με ρωτήσετε περισσότερα»

“Επιθυμώ να μην απασχολώ τα media με την προσωπική μου ζωή, όπως επίσης επιθυμώ το παιδάκι μου να μην βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας”.

Advertisements

Η Λένα Αλκαίου, εκτός από σημαντική ερμηνεύτρια είναι και μια υπέροχη μαμά. Ωστόσο, η ίδια αποφεύγει τα πολλά λόγια για τη μοναχοκόρη της και την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα, αναφέρει τα εξής:

Πόσων χρονών είναι η κόρη σας; Είναι οκτώ και έχει το όνομα της μαμάς μου. Πηγαίνει σχολείο, κολυμβητήριο και μαθαίνει αγγλικά. Είναι πολύ γλυκό παιδάκι και έξυπνο και της αφήνω αρκετό χρόνο για να παίζει! Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν όπως μεγαλώσαμε εμείς: χαρούμενα και ευτυχισμένα, όχι φορτωμένα με μαθήματα.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατ. ευρώ από τον οδηγό λεωφορείου!

Τραγουδάει; Ναι και είναι πολύ καλή!

Σας μοιάζει; Ολόιδια. Αλλά δεν θα ήθελα να με ρωτήσετε περισσότερα, Με αγάπη σάς το λέω…

Γίνατε μητέρα κάτω από πλήρη μυστικότητα. Δεν έμαθε κανείς τίποτα και ούτε σας έχουμε δει με τη Χρυσάνθη σε φωτογραφίες περιοδικών. Δεν είμαι άνθρωπος του lifestyle και όλα αυτά τα χρόνια με έχουν σεβαστεί όλοι οι συνάδελφοί σας, καθώς και φωτογράφοι, και τους ευχαριστώ. Επιθυμώ να μην απασχολώ τα media με την προσωπική μου ζωή, όπως επίσης επιθυμώ το παιδάκι μου να μην βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης: H οικογενειακή φωτογραφία του Δήμου Αναστασιάδη στο Instagram που σπάει κάθε ρεκόρ!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα