Ο Άρης στον Ταύρο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω,  σχηματίζουν μία πολύ θετική και ωφέλιμη όψη Τριγώνου, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019!


Αναλαμβάνουμε δράση και με προσγειωμένη δυναμικότητα, έρχεται η επιτυχία στην ζωή μας!

Υπευθυνότητα και σιγουριά για τον εαυτό μας, μας οδηγεί πιο κοντά στους στόχους μας! Πλέον αναγνωρίζουμε τις ουσιαστικές ευκαιρίες και τις αρπάζουμε, με αυτοπεποίθηση!
Είμαστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητες μας και ξέρουμε πότε να κάνουμε κίνηση! Καταφέρνουμε και ισορροπούμε, όλες τις καταστάσεις και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!
Ξεκινάμε!!!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), καθώς και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται τα θετικά αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου στην βελτίωση του οικονομικού τομέα και την σταθεροποίηση και την σιγουριά της ερwτικής σου  ζωής! Χαρακτηρίζεσαι  από αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση!

ΤΑΥΡΟΣ:  Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και διεκδίκησε δυναμικά αλλά και προσγειωμένα, κάθε σου στόχο τώρα, γιατί η επιτυχία είναι εδώ! Είσαι γοητευτικός, ερwτικός και απόλυτα αποτελεσματικός σε ότι κι αν κάνεις!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Έχεις ψυχική δύναμη, καταφέρνεις και προστατεύεις τα μυστικά σου, απολαμβάνεις παρασκηνιακές σχέσεις, επαφές και δραστηριότητες και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες σου είναι πιο ουσιαστικές τώρα, ενδυναμώνονται και επιπλέον, πετυχαίνεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

ΛΕΩΝ: Χαρακτηρίζεσαι από δύναμη, αποδοτικότητα, δράση αλλά και ωριμότητα στον επαγγελματικό τομέα! Επιτυχία και βελτιωμένη κοινωνική εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες, πας ή κανονίζεις ένα ταξίδι, κάνεις ευχάριστες αξιόλογες γνωριμίες, δέχεσαι χαρούμενες ειδήσεις και έχεις εύνοια στις επαφές και τις επικοινωνίες σου!

ΖΥΓΟΣ: Κάνεις έξυπνες κινήσεις στον οικονομικό τομέα και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι! Σeξουαλική ποιότητα και ισχυρή πειθώ σε διακρίνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και την γεμίζεις πάθος! Έρχεται ουσιαστική γνωριμία με ένα γοητευτικό άτομο, αν είσαι ελεύθερος!

 


ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου και την όρεξη σου για δουλειά και η απόδοση σου, θα καταπλήξει τους πάντες και θα αναγνωρισθεί! Είσαι ανανεωμένος σωματικά, εμφανισιακά και ψυχολογικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχεται ουσιαστικό ερwτικό πάθος, αξιόλογες κατακτήσεις και σταθερή ερwτική ζωή! Εκπληρώνεις συναισθηματικούς στόχους και επιθυμίες και η γοητεία σου είναι στα ύψη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Επιδίωξε τώρα την επίλυση οικογενειακών θεμάτων με επιτυχία ή διεκδίκησε με ωριμότητα μία επανασύνδεση!


ΙΧΘΥΣ: 
Μπορείς να αναμένεις πετυχημένες επαφές, χαρμόσυνες επικοινωνίες και μετακινήσεις, ευχάριστα νέα και αξιόλογες νέες γνωριμίες!

 

πηγη