Με αναρτήσεις κατά της ΝΔ πλημμύρισε ο λογαριασμός της Άντζυ Σαμίου στο Facebook.

«Ο πανένδοξος λαός μας, με έναν τρόπο έχει μάθει να συμμορφώνεται… μαστίγιο και καρότο! Που πας εσύ να τους δώσεις ελευθερίες και παροχές; Βάλτους ένα κουτί να τους ψέλνει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το ποιοι είναι και τι πρέπει να κάνουν, φοβέριζε τους από το πρωί μέχρι το βράδυ πως θα χάσουν το ψωμί τους και δεν θα τους χάσεις ποτέ…εκεί θα τους έχεις στρατιωτάκια.. ε μα πια!» γράφει σε μία εξ αυτών, ενώ σε μια άλλη σημειώνει:

«Καλά τα λέμε βέβαια εδώ μέσα…. αλλά πρέπει να τα πούμε και έξω, στις γειτονιές! Δεν έχουν όλοι ίντερνετ, αλλά τηλεόραση έχουν! Βλέπουν το ΣΚΑΪ σε HD».

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι : «Μη φαντάζεστε πως τρομάζουν όλοι από το 7ημερο… οι εργαζόμενοι ναι, αλλά οι επιχειρηματίες το θέλουν σαν τρελοί! Έχω δουλέψει ΚΑΙ σε εργοστάσιο και ξέρω τι βούρδουλας πέφτει…».

  Σμαράγδα Καρύδη: Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι ο σκύλος της παίζει με δο#*τή

«Ε, εσείς στην Καλλιθέα το Μοσχάτο και το Φάληρο…. Θέλετε τα ακίνητα σας να έχουν κάποια αξία τα επόμενα χρόνια; Θέλετε την παραλία που φτιάχνει η Δούρου μαζί με τα αντιπλημμυρικά έργα; Θέλετε όαση πρασίνου εκεί να πηγαίνετε με τα παιδιά σας, η μπουζούκια και κλαμπάκια να μολύνουν κι άλλο την ακτή; ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ αλλιώς ο Πατούλης θα το κάνει σαν τα μούτρα του!», γράφει σε μια άλλη.

«Το παν είναι να ανέβουν στην εξουσία! Μετά θα σου πετάνε τον Άδωνη στα παράθυρα να τσιρίζει και να κοκορεύεται για τα μέτρα λιτότητας, που με οργασμό θα σου ανακοινώνει!», καταλήγει.

πηγη