Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε η Άννα Φόνσου και αναφέρθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού», τη φιλία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το αστείο περιστατικό με τον Ανδρέα Μπάρκουλη στην αρχή της καριέρας της.

«Το “Σπίτι του Ηθοποιού” το αγαπώ πολύ και είναι η παρηγοριά μου», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και εξομολογήθηκε: .»Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν μια τρελή πρωταγωνίστρια. Αντέγραφα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό και την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και φίλη μου. Ό,τι έκανε η Αλίκη το έκανα κι εγώ. Δεν συνεργαστήκαμε, όμως, ποτέ μαζί γιατί θα χαλούσαμε τη φιλία μας. Εγώ της αρνήθηκα, εκείνη μου έλεγε πως ήθελε να παίξουμε μαζί. “Αποκλείεται”, της έλεγα. Επειδή είμαι και λίγο αυστηρή, δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με την Αλίκη. Θα τσακωνόμασταν και η φιλία με την Αλίκη είναι πολύ πιο σπουδαία από έναν ρόλο».

 

Αναφερόμενη στο ελληνικό #metoo είπε: «Δεν είχαν έρθει σε μένα κοπέλες που τώρα βγαίνουν να μιλήσουν για κακοποιητικές συμπεριφορές. Απλώς πιστεύω ότι ορισμένες το κάνουν για να προβάλλονται. Γιατί, όταν το έκανε μια κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα της, την πήρα τηλέφωνο και της είπα “επειδή είπες πως δεν έχεις για το παιδί σου, κλπ, μπορείτε να έρθετε να μείνετε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” και, αν έχεις δικό σου σπίτι, να έρχεσαι και να παίρνεις φαγητό μεσημέρι και βράδυ”. Και δεν με πήρε ποτέ ξανά τηλέφωνο»

Advertisements

Τέλος, μιλώντας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη αποκάλυψε: «Όταν πρωτοβγήκα στον κινηματογράφο ο Μπάρκουλης με πρότεινε σε έναν σκηνοθέτη γιατί εγώ πήγαινα σχολείο τότε. Του ζήτησα να πάμε στη γειτονιά μου στην Καισαριανή για να μας δουν μαζί. Μαζεύτηκε κόσμος και εγώ υπερηφανευόμουν πώς μόνο εγώ τον ξέρω».

 

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements