Η νικήτρια του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε αν έχει ερωτευτεί τον Δημήτρη Πυργίδη και είπε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη.

 

Συγκεκριμένα σε μία συνέντευξη εφ΄’όλης της ύλης που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά αποκάλυψε αν ερωτεύθηκε τον Δημήτρη Πυργίδη.

 

Πόσα χρόνια είσαι μόνη σου;

Είμαι δυόμισι χρόνια μόνη μου.

Πιστεύεις ότι κάνεις κάτι λάθος;

Ασφαλώς και κάνω κάτι λάθος. Το μεγάλο μου σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2021 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχεις τις αξίες που είχαν οι άντρες το 1930. Οπότε δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερός μου.

Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερός μου.

Και θα ήθελα όταν τον δω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεις ότι στις σχέσεις που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα!

 

  Το συγκινητικό αντίο της Μαριλού Κατσαφάδου στη μητέρα της: «Σε ευχαριστώ μανούλα μου και συγγνώμη»

Με αυτό που λες αντιλαμβάνομαι ότι τον Δημήτρη Πυργίδη δεν τον ερωτεύτηκες.

Όχι. Υπήρξε μια συμπάθεια στην αρχή όταν είδα ότι είναι γελαστός άνθρωπος κι έχει μια καλώς ευνοούμενη τρέλα. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα.

Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον.

 

Έφτασε κάποια σχέση σου κοντά στον γάμο;

Ναι. Σε μία σχέση μου ο σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως η πρόταση γάμου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

 

πηγη